Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Buy Jacket, Coat & Blazer

nak barang yang menarik, cantik dan berkualiti?

ni edisi khas boleh,

iklan boleh,

post entry yang ditaja pun boleh..

tak nak cerita pengalaman beli belah dengan zalora yang sangat mudah sebab semua orang dah tau..

dah viral pun..

cuma nak bagitahu...


sebenarnya tak beli pun.. penghargaan dari zalora.. huwaa.. lama berkepam jacket ni sebab menunggu masa bila waktu sesuai nak pakai.. hurm.. nk travel oversea mcm takkkkkk je.. first time naik flight, itu pun domestic flight je dah macam tak nak dan takkan naik lagi.. nak kata gayat, tak.. takut mati? tak juga mungkin terkesan sangat dengan kejadian-kejadian mh370 & mh17 agaknya.. so, vacation within country je.. selamatkan malaysian currency..

at last pakai masa attend kursus, sebab hall tu sejuk sangat-sangat.. macam kat genting.. aircond kuasa kuda tahap dewa agaknya.. mujur tak demam..

ok, berbalik pada cerita zalora tadi, sapa nak dapatkan jacket-jacket, coat or blazer yang berkualiti lagi berjenama antaranya Mango, Dorothy Perkins, Nichii, Cat Whiskers, Club Zen, Urban Cottage, and many mores boleh clik sini new arrivals sangat-sangat owesome and certain pieces with discount offer.. 20% dan keatas less.. banyak tu.. kalau beli yang berharga RM100 lepas less jadi RM80.. penjimatan yang banyak bukan? dah la murah, baju cantik-cantik, trendy & up to date, selalu bagi discount on coupon pula tu.. mana tak jatuh cinta nak shopping selalu.. 

till then,

ok, bye

7 comments:

  1. Akak pernah beli hangbag je kat zalora..pasctu x pnh beli dh..

    ReplyDelete
  2. cantekk...ena x perah lagi shopping zalora..kene cuba nih..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, hood to try ena.. make sure shopping time less or ada coupon discount.. penjimatan yg berbaloi-baloi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank