Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Kiss Proof

honestly cakap lah kite ni jenis yang tak rajin makeup.. kalau tetiba makeup tu memang mood baik, datang mood rajin.. tetibe rasa macam rubbish look ke.. tak pun ada event yang best-best macam wedding, gathering or party sebab nak nampak aweome sikit dari orang lain.. kalau pergi kerja, sekali tengok dah macam hape je rupa.. Lagi, sebab kite makeup adalah untuk cover diri yang tak mandi (ok, ini tipu)

dalam banyak-banyak barang makeup, yang paling susah sekali nak cari adalah lipstik.. first sebab kite ni jenis bibir kering.. nak kata kurang minum air tak juga.. sebab selalu mesti standby botol 900liter kat atas meja kerja.. itu untuk waktu bekerja tak masuk balik rumah lagi.. ikutkan dah lebih 8 gelas dah tu...  maybe tak cukup lagi kut sebab Anaqi kuat sedut... kikiki..  disebabkan masaalah bibir kering ini susah nak cari lipstik yg lekat warna.. 

takkan untuk pakai harian kena guna MAC.. hadoi.. brand ini memang serasi dengan kite.. quality memang thorbaek.. warna cantik.. dan lekat bila dipakai.. tapi mampu nak maintain? Tidak jawapannya..  tu untuk melaram on special day or depan hubs je.. muahaha..

at last, setelah banyak tester aku tonyoh kat bibir.. jumpa juga yang serasi dihati.. warna cantik-cantik dan tahan lama.. kena dengan cara pemakaian yang betul.. KISS PROOF satu-satunya lipstik mamu milik semua koleksi.. murah dari segi harga.. lipstik ini sendiri besar, tebal dan tahan lama.. tak macam lipstik biasa.. kecik dan cepas habis bila kerap calit..

ini koleksi untuk saya ke?... lalalalalala... tenkiu Pah bagi diskaun banyak-ganyak.. 
MODEL (Puuiihh) WEARING KISS PROOF SOFT LIPSTICK CODE:001

KISS PROOF SOFT LIPSTICK CODE:004

Nak order? contact Pah (Puspawangi) 012 3483404
boleh bagi harga baik punyer.... bukan lipstik aje.. macam-macam barang ada.. Pm dia taw!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
menampakkan anda muda sekali ganda dari usia sebenar.. ape? tak percaya?

dah terbukti bukan? kahkahkah

8 comments:

  1. tp yui pakai tak nmpk ok..huhu xsesuai dgn yui kot or dpt yg ciplak..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yui.. awk guna mcm ne.. meh pm.. blh consult..

      Delete
  2. Samalah Zeera, kita pun tak reti makeup jugak. Bibir memang tahap super dry. KISS PROOF ni made in mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. made in korea.. klu super dry, better apply lip balm then bru apply. any lipstip can do..

      Delete
  3. ziraaaaa...nak beli seketul..nk pakai raya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank