Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Myvi 10nniversary

Entry bukan nak provoke.. semua sedia maklum dah marah termasuk diri saya sendiri pasal kes club Familia tu... Harap keadilan yang sebenar dapat ditegakkan dan sy as user pun tak join group tu.. takde faedah...


cuma event kali ni organize by Perodua.. banyak gift dia bagi.. siap lucky draw.. mana tau rezeki nak menang kereta.. doakan ye.. sy dan bff semua join (ni sebab diorang dah racun kaw-kaw).. sape yg join juga? angkat tangan? pulak dah.. comment kat bawah sudah.. say hello kalau jumpa ye.. nak ajak selfie pun boleh.. 


c u then,

wait for next entry taw...

banyak nak cerita ni...

Inshaallah kalau banyak masa nak menaip..

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank