Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Photobook.my

akhirnya siap juga free photobook mini family kami..

FREE? ye.. dapat coupon voucher masa pergi baby expo kt SACC tempoh hari.. 
next time kalau pergi expo baby sila register ye.. nanti dpt goodies, samples and free gift..

gigih mak nak upload segala macam gambar, edit album sebelum submit and print..
servis agak cepat cuma byr kos postage dan GST je.. RM8.80 (cis bedebah punye Gst)

hasil nya..... haaa.. even free tetap berkualiti... 
but recommended photo with full resolution baru lah ohsem beb
40 page mau muntah nak upload gambar banyak-banyak.. 
kalau nak jimat space edit banyak-banyak gambar nak letak dalam satu page.. 
walaupun diri sendiri bukan lah editor mahupun photographer, tapi mampu nak hasilkan album sebegini cun..
sambil promote photobook kat bebudak opis.. tak guna selpie banyak-banyak kalau tak buat album and simpan buat kenangan.. buat nya hp corrupt, memory drive masuk virus.. hampa tak de backup gambar cun-cun korang tuh...

Terima kasih photobook Malaysia!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank