Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Free Review

Assalamualaikum

Dikesempatan yang ada nak wish juga selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin (SHRMZB)
kalau nak diikutkan kesempatan untuk meng'update' blog bagi edisi Ramadhan, Syawal memang tiada.. Tak pasti ape yg disibukkan tapi banyak la tugasan yang menanti selain menjadi ibu & isteri mithali (muntah hijau) Curi masa juga nak buat entry ni... khas untuk reader tersayang.. (oh, kau bajet fames macam retis? tak langsung ok..! ) nanti sy akn provide link yang Inshallah macam-macam ada disitu... Sebelum merapu panjang.. sy nak ajak anda-anda, yang mana baru-baru berjinak-jinak ke dunia perniagaan.. yang meniaga kecil-kecilan boleh la PM sy untuk promotekan business korang tu.. FREE je..  haha.. free?? yes.. its free tak perlu bayar apa-apa..

Sebab :

pertama sy bukan blogger retis, celebrity or representative of any organization yang famous pun untuk charge or tetapkan harga untuk iklan.. ini entry suka suka sahaja... follower pun tak la ramai sangat..  tapi ada la juga org nak bace (phewww)

kedua sy nak galakkan setiap dari kite meniaga untuk tambahkan pendapatan di zaman kegawatan gst ni.. 

ketiga untuk reference blog sendiri juga.. contoh, ada masa teringin nak makan kek ke.. nak tempah ke.. nak sambut birthday or anniversary senang.. tau mana nak cari terus.. walaupun zaman sekarang ni senang nak dapatkan info bg mencari sesuatu barangan.. kan ada hashtag kat intagram.. guna hashtag.. bersepah orang guna.. tapi ada masa kita malas nak on instagram yang kuat sangat telan data tu...

keempat sebab selalu jadi macam kaunter pertanyaan oleh orang terdekat macam kawan-kawan, bff or sedara mara.. "eh, mana nak cari kain songket sarawak ye? klu boleh aku tak nak pos.. nak by hand, nak tengok sendiri material.. nak jimat.. nak murah sikit.. nak.. nak.. " bla..bla..bla.. hamboi banyak songeh dia.. so, senang sy nak refer balik.. buat list terus dalam bloglist or entry khas

kelima peluang bagi yang berniaga kecil-kecilan dan bermodal kecil.. takkan la ambil upah sambilan buat kuih nak iklan kt insta kan? kau tahu berapa kos paid review? jap lagi sy nk introduce akak yang buatkan kuih apam beras masa birthday anaqi dulu.. dah la sedap.. murah.. cepat pula tu.. order malam pagi dah boleh amik.. terharu sangat nak effort akak tu cari rezeki..

keenam TAK perlu bg free gift ye... bagi info about your business dah memadai.. sebab tiada jaminan dari saya yg sale anda akan naik, bertambah, berkembang or what so ever.. entry ini just for "sharing for knowledge" or "sharing is caring" based only (manfaat untuk kita bersama)

ketujuh BIG NO to MLM, pyramid scheme, kutu, skim cepat kaya.. i accept yang ada product or sevice only. Pendek kata kalau ada testimoni pun.. bagi yang murni-murni aje.. tak mau tipu-tipu.. contoh: makan pil minda esok jawab exam boleh lulus 100% (contoh je ni) dan sangat tak logik kan?

dengan ini, tak de lah lepas ni asyik nak buat entry iklan je.. ye tak? kikiki...


nak bagi iklan? senang je, ikut step ni..

1- emel/pm lovelies.pink@gmail.com or whatsapp 013 37 59 510
2- attach GAMBAR of your product or business
3- bagi detail of your product
3- sertakan CONTACT NO or ADDRESS (Jika Ada Kedai)
4- sertakan link social media anda. ex : Facebook, Instagram (Jika Ada)
5- testimoni customer (Jika Ada)


boleh follow all of these medium of my social media.. boleh tau nanti sy up kan iklankan or post

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank