Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Photoshoot Princess Mia

nama diberi Puteri Damiya' Qasrina - semalam genap 3 bulan adik naufal.. sekejap je rasa dah membesar budak ni... kejap lagi meniarap.. merangak, jalan, berlari or ada lagi adik baru.. kalau dulu masa naufal kecik maklong rajin tolong buat photoshoot untuk dia.. sekarang untuk adik pulak.. baru lah adil.. cuma tak banyak sangat gambar sebab maklong sibuk nak pergi beraya yang masih berbaki ni..


photoshoot sangat.. 
sebab nanti parent dia nak buat frame besar-besar buat kenangan setiap baby dia..


Puteri ni agak photogenik dan sangat behave.. sangat senang nak amik gambar dia.. tak banyak ragam.. baik sangat budak ni duduk diam-diam dan terima seadanya apa maklong buat..


cuma photoshoot nak nampak natural tak ada tema apa-apa macam professional photoG tu buat.. just nak ada gambar kenang-kenagan masa dia baby je.. agak traditional sikitkan? alas lapik kain batik nenek.. berbedung kain napkin.. ala-ala kampung kan?


pandai buat mimik muka budak kecik ni.. senyum la.. muncung la.. duck face la.. bibir juih la.. ikut perangai maklong gaknya kuat selfie.. tengok mata dia.. sekejap sepet sekejap dibulatkan.. banyak lagi takkan nk upload semua.. so belanja sikit je kat sini dan instagran... haa.. agak-agak nak amik Puteri jadi model baby boleh PM.. (kahkahkah.. sesuka hati je maklong dia ni)


nak beli headband yg santek-santek dan comel-comel boleh tengok kat insta : http://instagram.com/arissa_headband

banyak sangat pilihan yg macam puteri pakai, nak custome made pun boleh

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank