Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Open House SUK Selangor

nampak tak? dekat nak raya haji baru up entry ni.. makna nya...? 
kalau tak malas, buzy ya.. harap maklum.. kat instagram je rajin sikit..
pergi follow sana kalau nak stalk la.. taknak tak pe..

ini hemak andam yg slalu ajar kan kite makeup.. walaupun hasil tak seberapa.. 
jadi lah dari tak de kan? ok la dari muka pucat nak mati.

paling light sangat makeup sebab nak nampak natural.. 

warna-warna aidilfitri


pose ala-ala magazine keluarga pula.. uniform sedondon kami tahun ini.. memang kelab sediakan baju raya khas untuk sambutan raya tiap-tiap tahun... tahun ni tema songket..
fabric by Jakel (beli + bayar ye... kelab kami yg sponsor.. bukan Jakel sponsor)

setiap gerai makanan diorg sedia sekali photobooth... tp tak larat la nk pose semua tempat.. sebab makanan lg menarik perhatian.. hihi... paling penting pergi open house ini adalah untuk makan pun.. lain-lain sampingan aje..

photobooth benda kedua terpenting selepas makan minum.. auuummm

benda free gunakan sehabis baik.. balik-balik muka yang sama je posing.. mohon jangan marah

sekian entry malas, bubbye!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank