Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Sugarscarf Madness Pulak

tetiba minat dah beralih arah.. biasa la tu hati manusia.. sering berubah-ubah.. maksud kau?? ni fesyen je ok.. mana ada baju or fesyen org nak pakai lama.. klu x benda tu dah buruk mesti dah tak muat.. iye tak? lama-lama jemu juga tengok benda yg sama je.. mana ada benda yg kekal.. ye ke tidak? meraban dah kan? sudah la...
tak sempat nak bergosok si MS MatteFlowers Red Aurora design ni actually ada bunga putih tapi tertutup pula 

Madison Enchanting (Black) Flowers 

ada rupa model tak berbayar ke idak? gaya penggunaan tudung labuh.. ada rupa ustazah tak?



satu-satu nye jenis tudung yg labuh dan boleh digayakan bermacam cara... sesuai untuk apa jua majlis.. pergi kelas agama ke.. dengar ceramah ke.. gaya ke pejabat ke.. kenduri kahwin ke.. konvo ke... melancong ke.. muslimah style boleh pergi jauh.. (Madison Mermaid Green)


Madison Classic Sparking Sand untung kerja uniform putih pakai ngan blazer je.. pakai la tudung apa warna pun boleh.. tak pening nak pikir..


Madison Classic Ashlilac (but the lighting was so bad)

MS Classic Sofia Black.. beza dengan yang lain, Sofia ni Inner jenis kain Satin

******************************************************************************
sebab agak frust sikit pergi #sugarscarfwarehousesale2015 tempoh hari.. ye la warna Madison yg kita da aim tak ada.. means hot colour like mustard, blue cepat sangat sold out.. maka.. borong inner je la.. mujur mak tailor.. dengan muka gedik-gedik cakap kat ibu.. 'ibu, jahitkan shawl ye.. nanti combine skali atas Inner (Innara Classic)  ni' maka jadilah Madison By Zeeralily (mata ke atas).. haha.. yg tu belum siap lagi.. 

hujung tahun ni rasa penuh gaknya berwarna-warni almari dengan koleksi madison... 😓

banyak pilihan yang cantik-cantik.. bila pakai selesa sangat tak panas dan tak pekak..



dipadankan dengan shawl satin.. ermmmm.. best jugak tau - muka tak larat hari-hari ulang alik pergi kerja... nak mintak driver ke mintak penampar ni?

siapa geng meh sepp sikit 👋🏻

special selfie dengan lady boss sugarscarf aka founder of sugarscarf.. sangat humble and nice Eyqa Sulaiman ni.. tak menyesal beli shawls dia.. amat menghargai customer dia.. muaahh.. Inshallah akan stick dengan sugarscarf ni sampai bebila.. rerajin la keluar design baru yang letops tu ye.. 

10 comments:

  1. Yang sparking sand tu serius sangat lawaa dengan awak :)
    Maaf ye awak btw , jemput singgah ke blog saya .. entry terbaru tentang simkad yang mampu memuntahkan duit kepada kita sebagai side income :)
    http://asyikinrashid.blogspot.my/2015/09/toneexcel-prepaid-yang-memuntahkan-duit.html

    ReplyDelete
  2. Hehehe, cantik Zeera pakai Sugarscarf. Kita dah abis musim dah Madison. Ada 7 helai cukup dah. Sekarang ni DUCK by Vivy Yusof pulak esp yang limited edition. Haih..perempuan..perempuan..lepas satu satu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. duckscart tu klu blh taknak folow ig dia.. haha.. takut terpengaruh
      madison ni sbb design dia unik sket.. lagi skg emblishment and limited edition keluar.. comei2 bunga dia..
      huwaa.. menangis tengok

      Delete
  3. nampak cantik la

    Terima Kasih join Pencarian bloglist nurfuzie.com #1..
    Jom BW peserta yang lain : Bloglist Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  4. Ala comel2 ya dia...

    BW daripada Bloglist Nurfuzie Dot Com #1
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AMDISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank