Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Belum nak closing lagi


baru dapat kesedaran yg bulan november langsung tak post satu entry pun.. sebelum sawang blog ni menebal, baik post seketul entry sket..  maap la.. i ouls baru ditukarkan ke jabatan baru (yahoo... yahoo..) yang lebih aman dan masyuk 👀 hahaha.. jadi kena belajar banyak benda baru dulu..

tapi masuk ofis baru.. pc, line telefon printer nan hado lagi.. hatta meja kerusi guna untuk pantry punya.. how sadiss it is.. tapi tak pe mujur kerja tak sebeban datang.. masih boleh bertenang dan berangan pikirkan masa hadapan lagi.. eceehh.. 

nak harapkan blogging kat rumah.. memang tak la.. sebab si little helper sentiasa on duty... baik hemak duduk diam diam layan dia main.. kalau tak semua kerja hemak dia nak tolong.. tu belum ajak keluar berjalan.. ajak nak motor or kereta (vroom.. vromm).. masa dah banyak habis tengok keleteh si kecik ni.. penat tapi seronok.. 

tu belum hal kerja rumah.., kalau tak dibuat maka kekal lah ia begitu hingga kehari kiamat.. teruk betul perumpamaan ni dah kenapa?? 

dengan ini, bila mengadap anak segala mala gadget memang perlu disimpan sentiasa.. masa dengan anak kena jadi anti-social media jap.. make it quality family time.. tak rugi pun.. perghhh kau baru anak sorang da poyo ayat.. ok la sambung tulis entry lain masa.. okay bai



10 comments:

  1. hahaha..xpoyo sgt la tu.. mmg pun, kena jd antisocial.. kdg tu terrrrpaksa gak tgk enpon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada msa tgk jugak... bila dia dkt..mcm nk kcau cpt2 sorok

      Delete
  2. bila dah ada anak memang gittewlah... nak adjust tu ambil masa...

    ReplyDelete
  3. Nikmati masa berkualiti dengan anak masa anak kecik2 ni. Dah besar nanti mesti rindu dengan moment2 niii...
    btw jemputlah join 1st Mini Giveaway

    http://azyyatiliah.blogspot.my/2015/12/1st-mini-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank