Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

2016 is coming







salam tahun baru


eh eh dia ni dah masuk setengah bulan baru nak up story..
nampak tak? nampak tak?
betapa belog ni banyak dipinggirkan hanya lebih kepada facebook juga instagram


haaa bukan batak like mahupun komen tapi publish kat sana lebih mudah dan cepat boleh dapat feedback..
ye la ada apps kan.. download dah siap-siap login, tinggal clik scroll scrol je..
kalau rajin boleh komen seketul dua agak malas sedekah like satu kali pun ok..
belog ni kena search la tunggu load la tu yang buat tak sabar..
lagipun sekarang kan zaman serba maju dan pantas..
tapi berharap juga belog tak lupus dizaman..
sebab belog la tempat yang mampu nak berceloteh panjang lebar sambil bubuh gambar sebanyak-banyaknya..


ok, cakap pasal tahun baru..
belum set lagi specific azam or target yang kite nak...
setakat ni cukup makan pakai rehat tido sihat syukur Alhamdulillah..
cuma tahun ni rasa cam nak berbisness lagi untuk tambah pendapatan sendiri..
maklumlah kos sara hidup makin mencanak, elaun cola tak naik tapi cost of living manaik pula..
tak perlu la nak up lagi isu-isu pentadbiran negara ni.. semua orang dah tau.. semua orang dah baca paper..
even kalau tak buka paper sekalipun newsfeed korang confirm banyak orang share.. 


cerita pasal cost of living,
orang selangor patut berbangga at the moment sebab banyak kemudahan tersedia dan part yang ni nanti sy ulas lanjut dan panjang lebar ya...


tahun ni nak buat giveaway...
kira hadiah untuk korang yang bertuah la ye.. tunggu je update


harapan ditahun yang mendatang ini, hidup sy sekeluarga lebih bahagia dan dirahmati allah swt.
sekian pembuka bicara ditahun baru.. assalamualaikum

2 comments:

  1. semoga keberkatan tahun baru ni, kita & keluarga dipermudahkan & dipermurahkan rezeki & di kurniakan kesihatan yang baik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank