Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

B'belle Instant Shawl Pre-order




السلام عليكوم 

update : 7 mac 2016
atas sambutan yang amat menggalakkan..
setelah 10,000 pcs terjual dari hari pertama pre-order 20 feb 2016 lepas..
bagi yang tak berkesempatan order hari tu... hari ni boleh order lagi...
pin up post ni sebulan yer atau sampai out of restock kali kedua (mana sampai dulu)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


berita baik nak habaq
kejap lagi BellaAmmara nak restock #no1 instant shawl yg laku laris hari tu
jadi, untuk menggelakkan korang menangis dikemudian hari, baik whatsapp order lelaju sekarang 

📲 0133759510

instant shawl yang super duper senang nak pakai.. tak panas, tak rimas tapi kemas dan terletak je bila guna.. so, ini adalah warna-warna menarik yang bakal menanti anda... ada 31 warna.. so, dah habis fikir nak order yang mana?






































material : super high quality korean chiffon yang ringan dan tak panas

dalam exclusive box lagi.. siapa tak jatuh cinta? kaum abang-abang pun teruja nak beli sebab nak bagi gift pada yang tersayang tau..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



shawl biasa 'beluxe shawl' pun admin dah tersuka tanpa sengaja.. ini kan pula instant shawl yang senang pakai sekacang abc.. admin rasa nak beli semua warna.. korang pula macam mana? mesti seronok nak cantik-cantik masa raya nanti kan? ok bai.. nk kumpul order dari kesayangan semua.. kalau dah sold out jangan nak merayu menangis tepi bucu tengok orang selfie






9 comments:

  1. Saya ada buat tempahan edit blog, jika berminat untuk cantikkan blog sekaligus menambahkan followers. boleh order pada saya. RM25 shj untuk full edit.

    ReplyDelete
  2. tq awk,.....memang tercari2 pun.. nnt kite pm ye

    ReplyDelete
  3. lawa lah shawl semua ni 😄
    btw saya tag akak
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/03/segmen-cek-ungu.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Actually lama dah berkenan dgn shawl BA ni...tp tgk2 jela...sbb kita takut sgt jd bulat sbb dia ikat blkg...kita pnh pakai tudung gaya ikat blkg..nmpk berisi muka kita wak..tp seyes cntik shawl BA ni usha dkt ig...hehehehe

    P/s : bubble shawl yg awak tnya tu strechable wak..

    ReplyDelete
  5. ic strech... no wonder nampak senang je nk manage.. hehe.. will come to ur page again..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank