Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Garage 51 Cafe review

entry kepam lagi.. alahai.. taknak buat caption panjang-panjang cukup dengan review ikhlas.. makan pun dengan voucher khan? harus la jaga hati banyak pihak.. kalau tak kang viral posting-posting kite.. alamak sorry la tak ready lagi nak jadi fames (verangan tak sudah)


nak cari cafe ni pun satu hal.. sebab dia kat lot kedai.. ni nak makan ke, nak pergi repair kete? sumpah surrounding je dah macam kawasan industri.. at last sampi juga tempat dituju.. tu dia... aura garage or bengkel memang dah ada.. siap bunyi bertukang ketuk sana sini.. mana tak sederet kedai tu memang mostly bengkel.. bila masuk cafe tu je rasa alahai.. nak makan ke nak betukang ni? hurmm.. layan je lah..


parking yang hamat susah nak cari.. mana tak pengunjung cafe ni ramai.. parking shop lot kan seolah-olah satu kedai satu parking.. kalau staff dah parking, customer kena paking kat mana? meronda la cari sampi jumpa gamaknya


keadaan dlm café copy dari Instagram : Garage51

sebabkan penuh.. so kena menapak kat atas.. hah dengan si kecik ni nak berdukung.. pastu taknak dengan org lain.. even there's a staff volunteer to giving a hand.. hadoi.. sado hemak.. naik tangga kecik.. tangga besi lak tu.. kena berhati-hati kuasa tiga..


is this called a hipster style? muntah mak tengok.. mujur si kecik ni behave..

motif utama adalah untuk redeem on of this messed up family... motif = checked ✔️

the one yang paling excited.. tapi maaf sangat tak sesuai for kids.. tahap kencing manis potong kaki punya level.. mujur foc air masak disedia berbotol-botol


air masak je boleh nak.. yang lain mimi bg rasa seminima yang boleh... selain dr ni.. banyak je menu lain.. tapi menu dia semua western.. penggemar western, wajib cuba makan kat cafe ni.. aman & sejuk makan kat sini tapi i tak minat makan kat tempat gelap-gelap... tak feel makanan tu.. 

tq pada geng kak nab sebab tolong jadi photoG tak berbayar and drive kan bawa kitorang datang sini sampai sesat-sesat korang baca waze yang senang tu.. ape pun tak boleh



wanna have some hipster? waze to:

Garage 51
Awarded Best Cafe of 2015
11am - 11pm daily
51, Jalan PJS 11/9, Bandar Sunway
46150 Selangor

6 comments:

  1. nampak macam best tapi mmg nampak agak manis minuman die kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. manis potong kaki.. tak sanggup nk telan semua..
      lagi bila terbayang minum air gula... huhu

      Delete
  2. harus try nnti nie..teringin gak nak makan western dan tempat gini..tapi nak p naik motor la gini..parking susahkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. weekend agak susah.. awk try g weedays.. boleh ja naik kerete..
      cuma perlu bertabah sikit la..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank