Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Grand Launching Bebelle Instant Shawl

salam. klu perasan entry lepas-lepas kita banyak post pasal butik bella ammara.. bukan ape.. saje cari rezeki lebih buat dropship.. alhamdulillah rezeki untuk anak tetap ada.. dan berbisness ni bukan mudah seperti yang disangka.. kena jiwa kental sikit.. dan kena rajin.. tapi lately ni banyak cabaran bila nak pegang hp anak da mintak-mintak nak tengok lagu didi and friend.. ceria la.. ipin upin la boboiboy la.. tapi bukan dia nak tengok cerita tu.. dia nak tengok lagu je.. minat dia lagu pulak

best part opening ni ialah makan.. terima kasih ye sebab sediakan makanan mesti faham ramai akan datang seawal pagi yang mungkin sebab nak grab koleksi yang beru release.. terima kasih siap sedia khemah dan kerusi untuk duduk.. terima kasih untuk sistem numbering.. at least customer datang shopping dengan tenang dan tak berebut-rebut macam lembu.. harharhar
after shopping ingat nak pose ala runway dengan sikecik ni buat fail.. untung kalau dia nak senyum depan camera.. panas pulak hati mak ni.. huhu.. masa shopping dalam butik ramai sangat orang.. sambutan diluarjangkaan sungguh.. so tak sempat nak ambil gambar dalam tu.. 

before balik.. pose lagi.. ok kali ni mood dia bertenang sikit.. takde beli banyak pun.. shawl 2 helai untuk nenek je.. saje nak cuci mata sambil
menjamu selera.. and sebagai support pada butik bella ammara.. untuk
customer order dah siap-siap settle online seminggu sebelum
tu.. tq pada yang sudi order dengan kite ye.. tq sangat..

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank