Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Johanandhiscat Review

STUDIO KUCING PERTAMA DI DUNIA KINI DIBUKA 😻😻

people already knew that there is only one place like this on earth (meow.. meow..) first time coming to the cat studio sendiri i was fall in love with the cuteness of the cats.. haiwan kesayangan rasullullah saw.. even kat rumah ada 2 ekor kucing jalanan ntah mana asal usul datang tapi kitorang biarkan je.. beri makan minum secukupnya.. sebab kucing ni sifatnya pembersih.. takde pula najis dia merata dan takde pula bau hancing.. inshaallah jika kita ikhlas menjaga, allah akan permudahkan.. betul.. cats yang kita ada hari tu pernah terkam anak ular and binatang berbisa yang nak masuk dalam rumah...

berbalik cerita dari Johanandhiscat, bila datang ke cat studio tu anda beepeluang untuk rasa sendiri dan pegang lebih dari 25 Jenis baka kucing dari seluruh dunia . Dari jenis kucing kampung sampailah kucing takde bulu 🙃

ni masa studio di tempat lama... sekarang dah move on ke shoplot area Setia Alam yang lebih besar dan selesa

HARGA TICKET :
RM10 sahaja seorang (1 tahun kebawah tidak dikenakan bayaran)

WAKTU OPERASI :
*Isnin - Khamis ( 12pm - 10pm) rehat 4-5pm
*Sabtu - Ahad (11am - 10pm) rehat 3-4pm
*Jumaat - Tutup

kenapa mereka bukan cat cafe? 
mereka asingkan tempat bermain dengan kucing dan cafe kerana....   
( boleh baca di www.johanandhiscats.com.my untuk maklumat lebih lanjut )

si kecik ini lah orang yang paki excited dengan kucing.. acah-acah cat lover konon..

kucing tu suka mnyorok selamatkan diri dari afeef anaqi...

sebab nak tengok cat yang kt pent house tu.. so, kena dukung budak ni sebab box tu tinggi
anomnomnom...

berat berkilo-kilo kucing ni..


semua boleh walk in atau booking secara online di www.johanandhiscats.com.my walaubagaimana pun anda disarankan untuk membuat tempahan awal bagi mengelakkan terpaksa menunggu dan beratur kerana kami mengutamakan yang telah menempah ok...


T&C dari pihak johanandhiscat sendiri :

satu hari ada 10 sesi
SATU SESI bersamaan dengan 50 minit , dan 10 minit lg di peruntukkan kucing berehat dan maintenance. 
mereka boleh menerima hingga 35 pengunjung sahaja bagi SETIAP SESI .


kalau sesiapa masih tak berapa tahu untuk buat booking website boleh whatsapp +60176779137

yaya.. anak sepupu I ouls...

berita baik pula, tak lama lagi Cawangan di Utara, Selatan , Timur akan dibuka... hurmm dah viral satu dunia  tentu semua cat lover teringin nak pergi.. tapi Setia Alam mungkin jauh.. macam kita 15 minit je..takde hal nak datang selalu.. hehe..



want your own experience? waze to:

JOHANANDHISCAT STUDIO
No.16 Jalan Setia Dagang AK U13/AK 
40170 Setia Alam, 
Selangor, Malaysia.

 Landmark - Modern Mamak, Shell out, Kidz & Creme, Idrissi School

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank