Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Boboiboy Kuasa 5 ๐Ÿ–๐Ÿป

hai kawan-kawan.... jumpa kami disana ye.. mari kita.. horaaa... horayy.. boboiboy.. kuasa tigaaaa..
 
salam, nak di jadikan cerita lah.. minggu lepas kan dah start cuti sekolah.. eh, tau pulak kan? anak kecik lagi tak ada anta taska pun sebab nenek nak sangat jaga.. nak buat kawan katanya.. hamboi kemain seronok lah ye afeef anaqi boleh manja terlebih dengan atok nenek.. pagi kalau nenek tak masak pergi sarapan lua je.. tengahari main petang tengok kartun tv siap conquer untuk channel ceria yang favourite tu.. wah.. bahagia hidup menjadi kanak-kanak.. ummi pun kalau boleh nak balik umur macam tu.. dilayan macam raja.. dimanja-manja mak ayah.. tak fikir masalah tak stress.. tapi sampai bila la kan? hidup ini perlu ada peningkatan hidup seiring dengan usia. hidup ini juga perlukan ilmu baru boleh jadi orang yang berguna.. betul tak? berbalik cerita budak start cuti sekolah penggal pertama.. dekat Setia City Mall banyak buat program untuk kanak-kanak dan untuk kita aje!  
sebab selalu layankan anak tengok tv.. hemak pun dah sama terpengaruh tu belum dengar lagu didi and friends, astro ceria idents punya la excited sampai menyanyi sekali, berjoget dan tengok tak kedip mata.. haiyoooo
kalau dia ingat balik mesti naufal suka kenangan bergambar dengan boboiboy ni.. senyum sampai ke telinga tengok boboiboy lalu.. lepas tu boboiboy nak dukung dia... suka betullll lah dia ni.. sampi rumah teringat-ingat.. sebenarnya mak dia yang suka lebih kan?  kikiki...
kawan dari celik mata.. hope kite jadi bff sampai besar ye fal.. nanti kita paw atok aiskrim and chocolate ye...
boboiboyyyy kuase lima.. bergabung... 
pastu ada clown belanja balloon la... whoaa.. keterujaan bermain belon pedang disitu.. at last meletup sebab digigit-gigit.. ape pun tak boleh.. keseronokan cuti sekolah.. haha.. padahal tak sekolah lagi pun bebudak ni.. ragam mereka ni cukup menghiburkan hati orang tua.. moga membesar menjadi anak yang soleh ye semua..

*************************************************************************** 

Boboiboy : The Movie Teaser (Storyline)

BoBoiBoy embarks on a theatrical adventure with his first feature film BoBoiBoy: The Movie. The movie brings BoBoiBoy and his friends on an adventure on a mysterious island that houses an ancient Sfera Kuasa older than Ochobot with untold powers. BoBoiBoy will meet his toughest foe yet, an alien treasure hunter who is looking to harness the power from this Sfera Kuasa for his own greedy needs. It's now a race between BoBoiBoy and the aliens to reach this Sfera Kuasa and unlock the new powers. Experience an exotic new place, never before seen villains and a new power from BoBoiBoy. Nizam Razak said in a statement that this movie is not a continuation of the BoBoiBoy TV series. He also stated that this movie will be embedded with more action and comedy than the TV series

Recommended. Saya pun nak pergi tengok.. bila ada masa free nanti.. sabar ye anak..

gila gempak lah kartun boboiboy ni.. seat movie pun ada sampai sold out.. hebat betul penangan dia.. tapi tak rasa budak-budak yang bersungguh nak tengok.. mak bapak dia sebenarnya yang excited lebih.. tapi screenshot yang ni lawak.. budak umur 18 tahun pun layan.. tengok boboiboy siap feeling lagi.. aduh.. laka-laka sungguh



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank