Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Keseronokkan Molly Fantasy

kartun-kartun juga.. learning process yang lain jangan dilupa pula.. pasti kena beli cd alif ba ta pula.. mengaji dan bermain harus seiring bersama-sama..  sempat lagi kami bawa budak-budak ni main di Molly Fantasi.. senang jaga bebudak dalam ni.. lepas je dia bagi diorang main sendiri.. parent boleh duduk perhati dari jauh je.. sambil main hp ke.. sambil tido ke.. minum ke.. anak tak kacau sebab diorang leka main sendiri.. hehehe... ni tah kali keberapa lah datang sini.. tak terkira.. pastu hazab bila nak ajak balik.. mau nk tido makan minum situ je gamaknya..


gambar rojak dah sebab tak ingat kali keberapa ntah budak-budak ni kesini...



jongkang jongkit fail.. mana pairing nya afeef anaqi? sorang kena duduk kat hujung la..
main syok sendiri.. selamba dia je..

mari belajar mewarna... hooraa.. hooray lagi...

dalam instagram ada video dia mewarna sambil membebel..
hurmmm.. ape la yang dibebelkan oleh afeef anaqi ye?


si kenid ni pun nak jugak.. tak padan kecik 10 month baby ni.. takpe.. awak kan budak pandai puteri mia.. cepat belajar dan cepat tangkap semua nya.. nak berlumba-lumba dengan abang-abang kan? bagus... persaingan sihat.. yeahh.. macam-macam learning process ang play ada kat sini.. sesuai dengan kanak-kanak yang baru nak develop and explore a new things..


penat dan haus sangat la tu bebudak nih..

p/s : banyak cawangan Molly Fantasy especially di superstore like Aeon or Shopping Mall.. 
checkout their website for more info

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank