Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Makeover Photoshoot at Karangkraf

Thank you Karangkraf for the opportunity, big hug to Madam Hasliza for inviting.. sesungguhnya i ouuuls bukan nya model mahupun talent... bukan, tidak and jauh sama sekali... cuma saja mencuba bidang baru yang tak pernah terlintas dalam hati mahupun akal fikiran ini.. ecehhh... teaser ciked je yeah... lebih lanjut tunggu magazine release nanti...

dream of this bag... oww emm jiiie.. dulu tak suka makeup kini tetiba jatuh cinta.. cuma tak cukup masa je nak touch up selalu.. renyah tau makeup ni.. barang banyak nak pakai.. bedak tebal nak tenyeh.. segala macam mata berus digunapakai untuk makeup.. bermacam teknik dan gaya makeup seseorang tu perlu tau.. bukan senang nak jadi MUA tau... so, kalau dengar sekali isu orang tawar menawar harga makeup rase nak tampo laju-laju... kena paham dik oi service charge or upah lelah jurumakeup ni lepas tu barang makeup lagi.. bukan murah.. especially yang branded dan berkualiti.. takkan nak guna barang pasar malam or cap ayam kan? tapi hasil nk kebaboom bak retis.. agak-agak la ye..


sebelum datang, tahap nervousa stage 4.. bila dah nampak camera automatic hilang.. haree betul.. tambahan pula staff karangkraf sangat peramah,baik hati dan tak lokek ilmu.. tak rasa menyesal kalau nak bekerjasama lagi.. me loikeee it so much.... last but not least.. kita belanja selfie satu.. nantikan setiap majalah keluaran karangkraf akan datang ye.. majalah ape? rahsiaaa dulu... heee 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank