Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Nandos pulak buat hal!!!

minggu lepas kami sekeluarga kecik pergi la makan nandos setelah hampir setahun tak jejak kaki.. ni semua gara-gara gst la.. konon nak berjimat cermat.. rajin la hemak masak kat rumah atau sebelum keluar rumah makan siap-siap dulu or kalau rajin tapau bekal.. kikiki.. tiba-tiba datang la rasa teringin nak makan nandos tu.. sesampai tengok menu.. eh, de menu baru rupanya sweet potato.. hah favourite anaqi tu since nenek suka masak ubi keledek bagi budak kecik ni makan.. maklumlah lauk orang kampung.. itu pun dah cukup sedap...

 Sweet Potato Chips with a PERi-naise dip - a flavour pairing made in heaven!

buat hall betul nandos ni.. tengok dalam gambar macam sweet-sweeet je menu ni.. sekali datang, selambak penuh pinggan.. hurmmm kenyang lama la macam ni.. 



tak tau lah pe function timun tu.. buat hiasan je kut.. tangan masing-masing tak sabar nak makan.. hepp baca doa dulu ye..
budak kecik ni nak makan pun sambil berkerut-kerut dahi... stress tengok banyak sangat kut.. boleh habis ke tidak.. boleh ke tidak ye.. hurmmm
dessert dia pulak.. memang tak pernah jumpa kat mana-mana bakery shop.. warna tak menarik satu hal.. hitam comot je rasa.. tapi rasa dia... pergh marvellous pulak.. hmmm nandos-nandos.. bikin suspen jer.. 
air pulak.. yang orang kata mahal segelas je RM6++ memang mahal kan??? mesti rasa nk bawa botol air je kan dari membazir... silap taw rupanya.. sebab drink boleh refill.. habis je mintak refill lagi.. habis je refill sampai nambelas kali (tu kalau korang tak malu la) ni kita makan bertiga order satu air pun lebih dari cukup dan berbaloi-baloi.. pastu nak cerita pasal ayam dia.. lupa pula nak ambil gambar sebab tak sedar dah licin masuk dalam perut.. 


lagi satu hal sekarang ni boleh pulak dia buat offer untuk order online.. lagi la hangin.. habis la diet ioullss camni.. pantang.. pantang betul tengok offer ni.. mesti nak order..  cekout on the website http://nandos.com.my

order your ayam online! Yes, you can now order delivery online and get it delivered in just 60 mins!
Get a RM10 reduction for your order today when you apply code: ONLINE10 at checkout. Valid until 31 Mar 2016.

Terms and Conditions :
Valid for online delivery orders only. Valid between 7 - 31 Mar 2016. This promotional code can only be applied once per customer. Prices are subject to 6% GST. This offer is not valid with any other offers or third party promotions. Nando's reserves the right to reject this promotional code on suspicion of fraud



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank