Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Zawara Coffeé review

Commercial Break :

Let’s Try ZAWARA Coffee's Delicious Food & Irresistible Beverages. Grab A Bite Of Our Soft Shell Crab Burger, Succulent Lamb Shank, Spicy Marinara Crab Meat Spaghetti, Salted Egg Chicken Wings, Beef Teriyaki Cheezy Sub Or Delicious Coney Dawg And Many More

Indulge With Our Coffee Jelly Frappe, Kinder Bueno Milkshake, Berry Tea Mojito Mocktail, Butterscotch Macchiato and lots more...Or Perhaps, just enjoy every sip of our Caffe Latte made from 100% Finest Arabica beans sour...ced from Brazil, Guatemala & Ethiopia.

To View Our Menu Pictures As Well As Outlet Locations, Click ⇒ http://bit.ly/1puzxva
Jom Rasa Makanan & Minuman Kita Yang Sangat Lazat! Nak Tengok Gambar Menu Serta Lokasi Café Kita? Klik ⇒ http://bit.ly/1puzxva
==========================
ZAWARA COFFEE LOCATION
==========================


ZAWARA COFFEE CYBERJAYA

I-11, Jalan GC 11, Glomac Centre

63000, Cyberjaya. 
(Glomac Cyberjaya. Corner Lot, berhadapan jln besar menuju ke Petronas. Berhampiran Bank Rakyat)


ZAWARA COFFEE SETIA ALAM 
NO. 2, Jalan Setia Dagang,
U13/AJ Seksyen U13, Setia Alam 40170, Shah Alam, Selangor
(Kawasan Kedai Bungalow Dekat Dgn Setia Alam Mall)


ZAWARA COFFEE TAMAN TUN DR ISMAIL

No 125, Jalan Aminuddin Baki, Tmn Tun Dr Ismail 60000 Kuala Lumpur.

(Belakang Standard Chartered & CIMB Bank. Depan Sekolah)


ZAWARA COFFEE BUKIT JELUTONG
1-G-04. Jalan Bazar U8 / 101, D' Vida, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam.


(Kawasan Kedai Belakang Masjid Besar Bukit Jelutong)


ZAWARA COFFEE BANGI CENTRAL 
3-27-01 Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor. (Dekat Dgn PKNS, Sebaris dgn Butik ZAWARA & Kawasan Butik-Butik Baru Bangi)

ZAWARA COFFEE Wangsa Melawati. 
No.6, lorong dataran wangsa, Dataran Wangsa, Wangsa Melawati,53300 Kuala Lumpur.


(Sebelah Butik ZAWARA & Wangsa Grill By Chef Zubir)


ZAWARA COFFEE SETAPAK
No.7-0, Platinum Walk, Block C, Jalan Langkawi, Platinum Walk, Danau Kota.


(Sebelah Setapak Central Mall)


ZAWARA COFFEE PUTRAJAYA
C1-G-3A, Ayer@8, Jalan P8G, Precint 8, Putrajaya


(Menghadap Tasik Putrajaya)


ZAWARA COFFEE The Curve (End Of March 2016)
Lot G68A, The Street @ Curve,
Mutiara Damansara 47810, Petaling Jaya, Selangor


(Belakang Dome, Depan TGIF)


ZAWARA COFFEE Bandar Kinrara (Coming Soon)

ZAWARA COFFEE Seremban 2 (Coming Soon)


www.ZAWARACOFFEE.com
.
=================
OPENS EVERYDAY!
=================
.
SUNDAY to THURSDAY: 9 AM - 11 PM
.
FRIDAY & SATURDAY: 9 AM - 12 MIDNIGHT
.
Halalan & Toyyiban
.
FINE COFFEE FAST GOURMET








a variety of food can be choose.. but the things that I love the most.. pastas!



believe that they had more that hundred menu.. hurmmm sangat rambang mata bila nak makan.. makan pun rambang mata eh macam nak shopping baju and that could be a reason to you to come again and again to try out all the dishes.. and most of them adalah western style food.. mamang patut try semua ok!


the most favourite zawara coffee outlet in Setia Alam one of the strong reasons is nearby my hometown area.. hehe.. thats why i choose it.. compared to bangi, another outlet i ever had been has a bit different which setia alam got cafe yang lebih besar dan luas.. i like the style of food place yang always door close or indoor type ye lah bawa kids kan? takut suddenly dia turun and playing around or ran away tak ke semput hemak nak aci kejar aci kejar.. kalau indoor area still rasa secure sikit la.. still sempat perati kalau dia dah mula walking around.. zaman sekarang ni bahaya nak biarkan budak main sendiri sedangkan orang dewasa pun perlu alert dengan snatch thief.. so, that why i love zawara coffee.. place that a lil' bit secure and safe

sampai je si baby kecik ni dapat goodies suka dia dapat dua ketul chocolate wafer.. terus nak suruh hemak buka kan.. sudah nya hemak juga yang makan lebih

 

last but not lest to spent quality time with the beloved ones.. to capture a best moment together..
not only a moment but a photo .. klik.. klik.. klik..


End your weekends right with some happy time with your kids or café hopping to spend some quality time with your long lost friends. No matter how you spend your weekends, make sure to be in style like @zeeralily! Looking beautiful isn't she? Who else has the same Madison colour? -Sugarscarf & Tudung People

Thank you for the repost! Visit Instagram




4 comments:

  1. wahh I bukan pencinta coffee tapi shakes dia not bad. menu pun semua tempting :D btw wall dia cantik. sesuai la kalau nak snap gambo

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too.. tak minat langsung any caffeine tp stakat nak minum and try shouldn't be a problem..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank