Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Short trip Goldcoast Melaka

nama pun short sweet and quick entry so content dalam ni pun pendek je. malas nak bebel panjang.. bebal otak jap rasanya.. nak dijadikan cerita, boring, asyik kerja.. kerja dan kerja.. tetiba rasa nak pergi bercuti rehatkan minda... terus siap packing and go.. hah tak pikir ape langsung janji bawa kelengkapan diri (baju) makan tido senang je cari kat luar tu.. asal kan ada 'note' nya...

saja bawa sikecik yang sukakan air ni mandi kat taman tema.. excited betul muka nak terjun kolam

actually ini hotel tapi de provide mini water park.. ok la untuk bebudak sesuka hati main.. 
tapi bukan untuk bebudak.. bapak budak juga yang terlebih seronok.. hurmm..



pada yang teringin bercuti dengan keluarga.. tempat ni sesuai sangat.. 
suasana pun aman dan bersih.. so, recommended la..

seronok sangat sampai taknak balik... hurmmm..

kenapa macam hambar tak cukup rencah je entry ni? jawabnya saya sangat penat tapi belum nak tido

Location :
Lot 44, Jln Wakaf Utama, Off Jln Tun Hamzah,
75450, Bukit Katil, Melaka,
Malaysia.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank