Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Wujud lagi funfair rupanya

ingat back to zaman 90-an dulu memang fames funfair ni...
paling seronok of course si kecik ni.. explore new games..

pilot termuda untuk truck ni.. seronok betul dia.. sambil main sambil berkenalan dengan kawan baru

ummi pun seronok jugak back to childhood time.. huahahahaha
tua bangka pun nak ikut naik juga train ni.. pin pin pon pon...

banyak lagi games tapi tak snap semua.. sebab sibuk mengejar si kecik ni.. bukan main seronok dia ni sampai taknak balik.. bila nampak lampu-lampu dari jauh terus sebut 'pusing-pusing' (ferris wheel) mintak nak naik.. kalau ada yang teringin nak pergi.. tak dapat nak pergi kat Genting sebab semua under construction yang tak tau bila nak siap tu.. datang sini je.. waze to Aeon Big Klang, Jalan Kapar


4 comments:

  1. Berkelap kelip lampu kalau funfair ni...

    ReplyDelete
  2. adaaa kat sini semenyih baru buat.. lalu jer tak pernah singgah pun.. sian anak2 nak pergi.. nanti lah kita pergi heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali boleh bawa anak-anak pegi.. mesti diorang seronok..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank