Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Afeef Anaqi Turn Two

A year after his first birthday oleh kerana birthday Afeef Anaqi and Puteri Damiya' Qasrina (my niece) hampir dekat, maka kita celebrate sekali ye... Afeef 6 Mei 2014, Puteri 10 Mei 2015 and celebrate 8 Mei 2016 fair enough la gap 2 hari untuk birthday masing-masing.. wah.. edisi throwback la ni kira nya.. 

kalau ada party mesti kanak-kanak yang paling gembira.. berkawan.. bermain sesuka hati ramai-ramai.. seronok tau.. bila penat boleh makan, susu, tido tempat pun agak selesa.. hoora hooray

sesi bergambar.. emak dan anak-anak..


habis deco semua kita pose.. terima kasih banyak pada Hawa and Kak Ugee yang banyak tolong hias.. diorang tersangat rajin dan kreatif.. diorang la yang DIY pelamin hari tu... ha.. ingat tak.. ingat tak? spoil pada huruf 'P' sebab asalnya dah meletop.. sekali beli lain, konon nak replace tapi tak sama color pulak and i is redho sebab dah last minit sangat ada 1 kedai je jual belon ni.. huhuu


 cantik sangat kan belon ni? tempah kat setia alam.. tengok IG dia : balloon_party_world semua jenis siap pakej deco ada.. just name it, they will make it la..

Puteri the birthday girl with Mummy.. sama-sama comel kan?

sesi memotong kek
kemain seronok anak-anak ini ye.. tapi dah kenapa si Afeef main hp je ni? grrr...

sweet cupcakes for Puteri.. comelkan? Harga sangat berpatutan.. kalau nak order boleh cek IG : aziesukirman or search je nama Drasani Cake House dekat FB
ice-cream cake for semua tamu
Harith Naufal abang Puteri..
adik tak makan banyak-banyak ye.. no good for baby tau.. rase je boleh
birthday girl of the day...

bff dua orang ni bukan main seronok main lari-lari sana-sini
sampai bergolek-golek tapi.. tu belum cukup best lagi.. paling best adalah mandi pool.. weehoo
mula-mula kuis-kuis je air tu.. haha.. macam la ummi tak paham kehendak diorang ini..
wait... pose dulu la anak-anak
mata dah kelain.. minda dah fokus "pool... pool... and pool"
hurm si kecik ni, memula je alim... hati dia pun dah memberontak juga tu..
at last semua terjum termasuk ummi and atuk... kemain ooo
part paling tak best bila semua tak nak naik..
sempat pose dengan bff and Hawa (cousin) and bebudak continue mandi sampai nak senja...
at last naik juga walaupun melalak-lalak.. hurmm.. dah mandi and pakai balik baju.. bergambar lagi dengan tetamu yang terakhir..
si Puteri pulak kepenatan dan terus tido.. ha...

right after maghrib, tetamu pun pulang..
ok next year celebrate lagi 

nak tau mana tempat boleh celebrate birthday buat party or family day? siap boleh main pool,


THE KABIN
Lot 2984 Jalan Jati, Pantai Remis, Kuala Selangor  
017 678 3825 / 03 3264 0578


next entry, i cerita apa lagi yang menarik di The Kabin

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank