Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Althea Pink Party


29 hari kemudian..

Baru nak tulis entry ni.. adoi, betapa teruk dan sangat sibuknya diri seorang zeera.. baju pun dah 3 gunung tak berlipat.. basuh baju rajin la.. ye rajin, sebab pergi dobi layan diri tu basuh terus siap kering.. pastu melonggok atas katil.. adoi lah.. harap balik kerja hari ni, mai la mood kerajinan sebab esok rasa nk pergi collect hadiah.. ahaks.. kita ponteng kerja.... huaaa
 
ape yang nak cerita pasal entry ni? event Birthday Party Althea yang julung kalinya diadakan.. Althea baru sahaja sambut anniversary yang pertama.. kalau korang tengok past entry, Althea turn one birthday shoutout! Althea ada buat contest.. hadiah sangat menarik..  rugi sape tak join.. sebab kejap lagi dia nak umum pemenang.
 
 Happy Birthday Althea!
 
 
the chalk art wall deco for the birthday shutout

 Bukan hanya contest online.. Althea juga ada invite a lucky person to her birthday party celebration yang sangat best dan awesome! Venua di Subang at Ruang event space. Untuk semua jenis keraian atau majlis, sesuai buat kat sini sebab ruang dia luas.. parking lot yang sesuai dan lapang.
 
pose back at the photobooth

 
take a photo and selfie as much as u can to win the Instagram photo contest with the hashtag
#altheaturnsone #altheakorea
 
 
Foodie area.. Thin Bingsu Bar was really nice
 
Main stage and the area of candy booth.. to celebrate, sing a song and cutting cake activities  

the one who tapau all the foods
 
nice isn't it? all makeup and skincare in a box. its a fondant cake by the way!

WE ARE AT THE PARTY

 
other side for selfie corner.. just grab the cap  and strike a pose!
Like this
 
not only that, the real photo corner is here..
 
the props and the background.. customised backdrop set up with the giant box
 
sekali dah siap gambar tengok diri sendiri macam di masukkan dalam kotak .. kalau you all nak tau.. the pink box ni sanagat special create for Althea birthday.. with this really thank Althea for the invite.. and the goodies, gift and the party.. thus announcing me as a winner for Instagram contest. My continuous support to Althea.kr so you guys don't forget to shop althea because they always giving you a free gift in a box.
 
 
super cute mummy cum top beauty blogger Sabby Prue
with the cute mommy
 
Love, xoxo

10 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank