Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Raya and Food

sinonim sangat kan raya dengan makan, makan dengan raya. dah tu kalau kau tengah puasa enam nak datang tak majlis raya atau open house.. rasanya mesti cakap dengan tuan rumah tak dapat datang, nak datang malam, atau duduk diam-diam kat rumah. Motif jemputan pun untuk makan kan? tuan rumah penat pikir perah otak nak serve makanan apa untuk tamu.. mesti dari menu yang paling terbaik atau tersedap bukan? or else, orang takkan datang lagi bila ada jemputan. 


aiskrim juga menu yang digemari ramai.. bukan untuk kanak-kanak, memang untuk orang tua.. sebab jemputan untuk semua staff dalam jabatan.. tak baik marah anak makan aiskrim sedangkan mak bapak dia pun hantu aiskrim dalam diam.

paling best ada selit aktiviti lucky draw.. tak dapat grand prize pun dah cukup syukur.


gambar kenangan bersama unit akaun dan semuanya muka kekenyangan

***************************************************************************
ok, meh kita bagi hint makanan yang macam best untuk jamu tamu.. mesti tetamu pun pulang dengan hati yang girang.. oo ho ho ho hari raya.. oo ho ho hari raya.. orang mesti pilih makanan berat dan kemudian pencuci mulut.. air, ape pun orang minum janji manis dan sejuk.. haha.. gitu kau..


Kategori  Dessert & Main course



 
 
   


 ************************************************************************
all the taste are irresistible



bersusun panjang durian ni.. paling digemari ramai dan habis dalam sekelip mata.. gila la penangan dia ni..
foto kredit to fb : fara quraisya sebab curi gambar dia.. sebab i sibuk makan tanpa henti.



4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank