Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Rumah Terbalik Port Dickson


Baru sembang-sembang kat group whatsaap nak tengok baby, jalan-jalan sekali tepi pantai and pergi rumah terbalik.. Jadi jugak plan last minit tu.. kire hebat la ni.. maklum la.. hemak-hemak dah beranak pinak ni, bukan boleh siap terus jalan..  makan masa yang banyak tau kalau nak keluar berjalan.. tapi berjaya juga siap awal dan sampai tepat waktunya.. bukan jauh sangat pun.. Klang - PD je

Aidil Zhafran nama baby ni.. semua ingat nama football player yang kembar tu..
bukan la.. bunyi je lebih kurang..



classmate budak arab mase form 1 sampai form 3.. hahaha.. budak arab kau.. kitorang ni la yang satu class amik bahasa tambahan.. subject masa PMR pun lebih satu sebab ambil bahasa arab.. mereka ni, ada yang kita dah kawan dari kecik.. ada yang terus sama kelas sampai form 5..


kepunyaan 4 orang emak kat sini... tapi 2 orang budak lagi ditinggal dirumah.. hahaha.. sadis.
sorang lagi yang dalam pantang ni la.. asyik tido, susu, tido, susu


*********************************************************************************

 Rumah Terbalik Port Dickson or Upside-Down House Port Dickson

ok, one of the new attraction in Port Dickson selain Pantai dia yang cantik, Teluk Kemang,
Lexis Hibuscus dia yang ada pool dalam bilik, ini yang patut anda cuba bila datang ke PD sebab tempat lain tu dah familiar sangat kan? Rumah terbalik ni first di Malaysia adalah dekat Sabah sekarang ada juga yang baru di KL tapi beratuq panjang kot, sebab dah viral.. tak nak la pergi tempat yang bersesak-sesak.. rimas 



ada lagi satu gambar keluar dari mangkuk jamban.. hahah.. tak kuasa nak upload korang tengok or pergi la sendiri.. sumpah lawak gile!


also got the magic trick




photobomb



and 3D

semua orang kata aku kurus, kurus & kurus, aku tengok diorang tak de la besar mana pun.. puk kang!
lepas ni kite keluar jalan-jalan lagi ye... gigh semua jaga anak masing-masing sendiri tanpa bawa suami.

10 comments:

  1. bestnyaaaa. nanti dah kurus pergi lagi ye. kehkehkeheh. pitam tengok gambar sendirikk.

    ReplyDelete
  2. Aritu pegi PD tak smpat nak singgah tempat ni..next time nak singgah jugaklaaa..

    ReplyDelete
  3. nnt u try pg yg kt kl tu. so real...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berkesempatan lagi... kat pd ni mostly wal painting

      Delete
  4. mkn bnyk tp badan tak naik xpe, maintain slim je..
    pernah pergi sini, tp time tu tutup pulak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank