Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Sugarscarf Lover Gathering

Berlangsung 31 Ogos 2016.. hari merdeka bukan? ape lagi.. Mari merdekakan diri.. kite enjoy (suara Nora Danish) tak payah pikir nk buat kerja rumah semua.. lantak tinggal pi. Hari cuti hari untuk berehat dan berseronok yaw! Tetiba rasa excited plus nervous pulak bila nak join gathering ni.. mesti semua akak lawa-lawa dan se-gorgeous mungkin. Kite ni ape la sangat, makeup tak reti.. Muka kebudak-budakan pulak tu.. hahaha

Lokasi tak jauh pun Twenty & Co. Shah Alam jer..

Deco yang paling glam rasa.. theme deco on Black & Gold but the guests is Black & White

table decor



My name is on the table. And im trying to do the flatlays...


nak buat theme hipster kakak-kakak semuanya pemalu.. tapi lebih kepada nak celebrate baby shower sambil flip-flip tudung Sugarscarf masing-masing


i love Sugarscarf.. korang please la join group sugarscarf kat facebook.. kalau belum pernah pakai shawls dia.. yang instant, semi-instant shawls or inner, please try.. mesti akan jatuh hati nanti..

 #sugarscarflovers

Menu of the day.. Western + Melayu punya taste.. best!


acah duta jalan-jalan cari makan


pelengkap hidangan mereka... sebab sos tak disediakan.. kalau nak kena request..
Sambal Petasi Tempoyak Mak ni paling mabeles la... masing-masing hantu


Itinerary at the Event :

                                2.45 : Registration
                                3.00 : Ketibaan Vip (poyo) & suai kenal antara Admin & members
                                3.30 : Make-Up Demo
                                4.00 : Makan
                                4.30 : Cake Cutting
                                4.40 : Tutorial Sugarscarf Shawl contest
                                5.00 : Games
                                5.30 : Lucky Draw & Penyampaian Hadiah
                                5.50 : Sesi Photography


boleh la korang nak amik itinerary ni buat contoh kalau-kalau nak organize any event nanti.. Like dinner, luncheon, farewell, party and so on. ni contoh, tapi tak de la perfect sangat, event kite ni pun santai je just for fun and for selfie

the makeup demo is on!
MUA from Sabahbah.. lupa pulak nama dia.. kalau korang ingat tolong komen kat sini, nanti kite edit balik entry ni.. huahahah.. 



yg duk tepi-tepi pun sibuk nak buat demo.. haha.. maui please ye.. buat kan kening i
dia pun mak handam jugak ni.. buat kek boleh, pasty boleh, meatball ala Ikea boleh, makeup boleh.. bawa kontena pun boleh, serba boleh la dia ni..


for cutting cake slot
red velvet cake 4 kg ok! & the chocolate cupcakes
just tapau balik the cake sebab perut dah full tank.


Group Photo



the makeup is done and ready for show


Preggy mummy.. we are celebrating you actually.. 


to admin, hope organize lagi event ni next time ok! best dan havoc sangat.. semua sporting!

bukan si Anaqi je yang suka belon

BFF untuk sugarscarf.. ni kawan dari sekolah.. sama-sama minat dengan SS kat tengah Maui, belah kanan Amoilina..

all the participant

thank you so much


3 comments:

  1. kristen stewart net worth. scarlett johansson net worth. jennifer aniston height
    miley cyrus height. megan fox net worth. cameron diaz net worth. bruce willis net worth. sandra bullock net worth. vin diesel net worth.
    most expensive jordans
    vist this

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank