Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Uniqlo Junior Event

Event last weekend with Uniqlo Kids section @ Fahrenheit 88 on 9 am before the shop open! Mummy had a talk on Learn how to pack for your boys and girls attire for winter holiday by a GLAM personality.

can we be a moms ambassador for Uniqlo?


 Exciting kids activities


They are colouring and drawings segment, Lego fun play stacking, cute candies props and so on.

Say hi to Anaqi's friend. Tasya and Mikael. We are playing together! Really a lot of fun and games
Tapi Anaqi bad mood sikit cari ummi sampai menagis-nangis sampai tanya semua orang, mimi mana? ane mimi? ane mimi? tak jumpa. Pastu hujan lebat si Anaqi ni. Malu betul orang tengok.


SHOPPING SPREE with exclusive vouchers!


 the most attractive activities.. whoa.. just grab the most favourite attire.. each kids (Anaqi, Tasya & Mikael) bring back a pair of clothes. Boleh pakai untuk pergi outing and shopping.. best nya! See.. Anaqi is the one yang sangat excited.. Then mummy Sheena tolong bayar ye, pakai voucher...

I just waiting here

 Yummy refreshments

 The most yummy part, after settle shopping and games kita makan pula. Just next to the Uniqlo shop, we having special meal yang diorang sediakan at Mad About Coco.  

so presentable and cute like meh.

 do support with the hashtag #


unpredictable, suddenly got mini surprise from her.. surprise la sangat... kelaka betul. tu pun I dah lupe my past birthday. memang dah taknak ingat la sebab nanti tak terkira nombor tu.

 share with my love one

 lets eat don't talk
 the dessert
Anaqi makan churros tu.. eh bukan, dipping churros tu (nutela) comot gila... habis baju dia kotor dengan coklat.. hurmmm...


 pose from the kids.. comel sangat kan diorang.. please la amik jadi Kids Model.. Hahaha

Props for photoboot

Tapi tak galakkan Anaqi main sangat kat sini sebab nanti diorang buat bising dan menggangu orang nak focus makan.. hihi.. comel je budak pakai ni.. kalau ioul padai dah macam sakai (agaknya) 


U should give a try at Mad About Coco ni.. Then, u will know how it taste.
Tengok tu Anaqi siap tapau. Perangai sape la menurun tu?


After meal, we had a round over the mall. Then, what they found? A POKEMON suka dan seronok sangat la bebudak ni.. Anaqi pun suka.. tapi dia berani-berani takut je nak pegang kemon tu sebab sebenarnya dia takut pada patung. huahahaha.. kesian.

Then, off to Pavilion and uols tengok je lah gambar ni. Tengok, pose si Anaqi tu.. menurun lagi dari sapa la tu
Tolong lah bagi dana.. banyak nak beli masuk sephora ni.. huargh..



photo session with kids fail


Cari punya cari butik ni sampai cramp kaki i.. Teringin sangat nak pergi katanya.. sebab selama ni shopping online je. Bila sampai at the physical stores, rasa excited gila!

terus semua masuk dalam wishlist 
ada budak kepenatan dan haus sangat pulak.. tengok dia punya mengada-ngada.. nak baring! *sigh
mesti menangis aunty Vivy tengok Anaqi macam ni, ummi geram kat bantal tu.. rasa nak bawa balik je semua tau tak! Release stock KL duck sikit sangat...


eh, Vivy la!

Its NOT Vivy la.. perasaan yang tak sedar diri sendiri betul. hahahha vivik mungkin la.
btw, umur, tinggi & berat ioul sama dengan Vivy tau!


Nampak suci je iouls dalam gambar.. rasanya iouls ni gelap.. ke perasaan tu? hahaha

ok, balik la..


harapan nak pose dengan Anaqi hanya tinggal harapan. Beliau tidak memberikan kerjasama yang baik di saat-saat akhir. Masuk kereta terus tidur.. paham sangat la tu. Kepenatan.

c u then, next time mesti pergi lagi ! la la la....

37 comments:

  1. singgah pagi...
    nieyl dah lama x pergi window shopping...

    ReplyDelete
    Replies
    1. letih juga window shopping tak membuahkan hasil

      Delete
  2. wah syoknyaaa

    hehe tu lah I pun selalu nak posing dengan anak anak, tapi dorang tak bagi kerjasama. ada je lah gambo tengah nak menjerit lah apa lah -.-

    ReplyDelete
  3. tengok gambaq terus ngidam nak makan churros

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak try yg baru tu la.. street churros..
      murah pun murah,, hehe..

      Delete
  4. best3

    biasalah kalau nk bergambar ngn anak mmg kadang depa tak bg kerjasama heheheh

    ReplyDelete
  5. Kentalnya bawa budak2 jalan shopping! Hahaha... dengan macam2 ragam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. have to sebab kesian nak tinggal.. lagipun event with kids

      Delete
  6. Wahhh bestnya...makanan pon sedap2..cantiklah baju u...i loikeee..

    ReplyDelete
  7. wahhh... byk persamaan dengan vivy. hihi. btw best2 la dessert dia. terpukau tgk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh beza la.. kite support business dia je.. hihi

      Delete
  8. Replies
    1. tq so much dear.. nanti i singgah tempat u ok

      Delete
  9. thanks babe...i ada dlm entry u..haha perasan..x sabar for next event..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. a must have photo babe! previous entry pun ada..
      wait for next ok!

      Delete
  10. hihi sabar jelah kalau nak begambar dgn budak kecik

    ReplyDelete
  11. barisan gojes-gojes..

    budak2 bila dah penat xde menda lain dy nak ..tido!

    ReplyDelete
  12. bestnya event mcm ni..Mad about Coco..nyum, nyum..

    ReplyDelete
  13. Mommy slim melim, acaner nak badan maintain gitu

    ReplyDelete
  14. waaa, sronok ! luang masa dengan kids memang sronok even penat tapi tu la, sronok lebih so, penat nnt malam je layan :)

    ReplyDelete
  15. Best kalau shoppng pakai vouchers nih. Duck scarves memang cantik. Harga pon cantik jugak ☺☺

    ReplyDelete
  16. Tak pernah lagi pegi Duck scarves pop up store! Nampak nice

    ReplyDelete
  17. hi, saya datang singgah sini sambil follow awak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank