Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Happy Birthday Adele

Last week, mama Adelia invite untuk bithday party her 1st baby girl
Yeah.. Adelia turns 1. Happy Birthday! May you be a good daughter to your parents and aunty doakan semoga Adele diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki sentiasa. a a a m i n . . .

Her party was sooo happening. Clown as the entertainer, both Mak dan anak-anak enjoy habis with the food yang sedap, aiskrim, cakes, candies, dessert, fruits, side-dishes, cocktail such a perfect party! Rainbow cake, dolls of frozen cartoon decorations are so irresistible.

with the birthday girl

wow.. look at the decorations.. fantastic!

  the sweets corner
foodie area.. 
makan sampai kenyang ye, tapi bebudak ni bukan ingat nak makan dah asyik nak main, main dan main je.. especially melayan si badut tu..


cute cakes for Adele.. Frozen let it goooo...

Before start, shall we get a pose?

Ok, say cheese..

then, the datin merasmikan makan
lets sing a song "Happy Birtday to you Adelia... happy birthday to you...

sikit sangat rasanya gambar Adele dalam ni sebab dia terlalu sibuk melayan peminat yang datang..
sudahnya, bukan birthday girl punya gambar yang banyak.. si Afeef pulak

icecream is kegemaran kanak-kanak sedunia
hot mama pose be like. . . tudung biru tu la tuan rumah.. cantikkan?
belon tu yang best! buat sendiri mana reti la...
afeef si takut badut.. tapi nak ballon tu.. phew
dalam takut nak jugak ballon tu tau...

enjoy the photo please..

for kids activities..
tetiba ada budak kehausan
semua budak dapat decorated balloon... bestnya
paling susah nak diajak bergambar
seronok sampai tak nak balik


Irfan (baju merah) kalau disuruh bergambar, posing terus macam Pattah amin
abang Irfan & Danish.. ummi kata dah boleh sekolah la ni.. ada je nak buat kawan.. tapi Afeef tak ready lagi... nak main dengan atok kat rumah la dulu...
eating cake session.. ya allah habis comot budak ni..
musical chair yawlss

afeef tak main.. sebab nak kasi can kat abang-abang menang


gambar kenangan dengan officemate yang cun lagi hot


and.. gift untuk dibawa balik.. tq mama Adele aka Nas




8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank