Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Kahwin Yana

Sebulan lebih dah Yana kahwin.. baru nak sembang kat blog.. by te way, Yana ni cousin belah ayah kita.. makin lama, makin ramai yang kahwin, maka makin bertambah la umat, keluarga dan umur kita.. pheww.. macam buat hipotesis pulak..

Kebiasaan kalau among cousin nak kawin, kitorang yang yg paling excited, sibuk tanya tema sebab nak pakai sedondon. tapi comel kan? semangat bila sendondon, ni lagi-lagi nak buat kerja rewang kat dapur. for solenization, theme of the day is black & brown/yellow iouls je yang tersesat sikit..sebab lupa nak tengok annoucement dekat group whatsapp.


bila dah kumpul ramai-ramai sepupu sepapat sedara mara.. tambah lagi keluarga belah laki.. memang padat macm ni ye.. kotak-kotak tu sebenarnya gambar bukti kitorang rewang.


majlis akad nikah sedang berlangsung..


sah... tahniah Yana & Haziq.. gambarnya kok goyang yana.. owalah..


Keesokannya, majls bersanding.. macam biasa. iouls busy.. ini buktinya
.
.
.

first ever buat gubahan untuk makan beradap pengantin.. tak percaya iouls pandai buat selawa ini.. keh keh...


yang merewang.. acu & afeef


kek sedap dan terbaik


the bridesmaidsss...


say cheese...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minggu sebelumnya kenduri kawin sepupu jugak dekat kampung Bagan Dato, Perak.. lepas Afeef keluar hospital seminggu dah merasa nasi kenduri dan kenduri lagi.. tahniah Kak Siti & Pasangan.. semoga bebahagia till Jannah..


gambar ihsan Insatgram

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank