Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Friday, December 31, 2010

I intro *_*

Tonite, ada masa sikit nak create lagi 1 entry.. kira macam nak bagi kata-kata aluan sikit la.. as a new born to the blogspot.com. The main purpose of posting and creating bukan sebab nak shout semata-mata tentang problems, personal life, or hal yang bikin jiwa kacau atau jiwang karat but more to sharing info what i know, u dont know also what i know about (food) that i and u dont know.. anything la..

Topic about business pun alright jugak.. sebab lately ni ramai pulak kengkwn do online business and why dont i share a bit.. di smping promote bisnes kengkawan kan? Dapat gak pahala kering free.. Agree? If yes, sila angguk kepala 180 degree'


sharing is caring right? *_*

Monday, October 18, 2010

♥ Ice-Breaking Session ♥

Assalamualaikum to all beloved readers (hade ke yang nak baca masaalahnya?)..

Hhmmm.. bukan retis pun nak kenal sangat.. but as im newbie to the blog world let me introduce myself.. name given in short ♥ zeera ♥ mana datang nama lily? (nama yang sesuai tengok pada muka kite) ni menurut firasat senior kite dulu.. pastu melekat lah nama lily tu smpai sekarang.. adoyai.. tapi ada baik nya.. sebab ramai rupanya makhluk bernama zeera kat dunia ni.. so, bit difficult la nak determine who?? which one?? huh?? kalau nak ikutkan kita banyak nick name. 
Such as:

kakak/maklong (family)
gra (kawan berbangsa jawa)
zie (opismate yang weng)
mum, mamajiro, Princess Ajira, Vivy Yusof (si sengal) 
Diyana Halik, Erra Fazira (obviously yang ni tipu)..

kebanyakkan nya zeera jerrr.. makin ramai kite kenal.. makin banyak nama pulak... suka depa lah.. janji tak panggil nama yang mengarut sangat.. kalau buruk sangat nama tu, jangan ditanya kenapa tangan ni hinggap dipipi.. Any inquiry can contact me at azirah.work@gmail.com

Well, actually i dah pernah ada blog on year 2008 dulu, but have to delete because at that time i just register for my degree, takut takda masa nak berbloging.. busy pulak dengan study.. in addition too, i'm doing part time degree.. huwaa left & right side nak kena handle, kengkonon macam tak cukup masa la nanti.. so bagi focus on study and first thing first dulu... right aftar graduate baru active blogging balik (maybe sebab bosan) .. hehe...

Ikuti kisah selepas je la.. mihihi.. buat yang ingin lebih mengenali, boleh add kt Instagram search : zeeralily / azirah / jeera Inshaallah i approve kalau u bukan stranger or hater (if any)

updated: 16/09/2018 Instagram name changed to azirah__



                                                                                                                                                                 update : September 2018


till next entry
love, xoxo



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank