Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Thursday, July 26, 2012

Recap from Beginning

Yuhuu.. ilham selalu datang memalam... time-time nak landing atas katil yang tak berapa nak empuk ni (sbb bkn vono) so suddent rasa ada benda nak tulis.. idea payah sikit nak datang siang-siang hari sebab otak fokus dekat kerja!... kalau setakat nak touch up blog ni ok lagi, tapi kalau nak buat posting baru yang berjela-jela ayat mau makan hari, habis keje opis terbengkalai nanti (tak pasal pulak termakan gaji buta) iskh... iskh..

Ni nak recap sikit la journey from the beginning year to the mid years. Enough that you know i kerje Government (details dirahsiakan) so, to be short... macam-macam event & aktiviti la yang kitorang buat through out this year.. best to see in the photo below la.. human nature, suka tengok something shown than reading (dah i tak perlu la nak bebel panjang-panjang fullstop!) Beginning year da dikerah untuk pergi kursus.. ni samata-mata nak achieve target Sasaran Kerja Tahunan (SKT) 7days kursus per year... standard la gomen kan? On February : Kursus MS ISO dekat Melaka.


1 je photo mase berkursus sebab kitorang very concentrate & focus on the program (sangattttt! padahal mengunyah je) other photos: L.o.a.f.i.n.g la....!

muke jakun 1st time ever naik River Cruise Melaka
bace entry lain pulak ye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank