Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Monday, December 24, 2012

Segment Pencarian Bloglist 2013

by ikaa : " Sempena menyambut kedatangan tahun 2013, tak tahu kenapa, tertiba terasa nak cari bloglist untuk tahun hadapan, selalu tengok, orang yang letak blog ikaa dalam bloglist mereka, so apa salahnya kalau ikaa pula yang letak dorang dalam bloglist ikaa "


3 org lagi yg zeera nk tag : ( s.y.a.r.q , CoReTaNku , zeera lily )

selamat mencuba semua =)


out & loud

walking & loafing @ Setia City Mall 
dia ada park yg sgtt cntik tw.. 
ni juga bersempena christmas sale.. enjoice!

posing! 1..2..3... lets fly... fly so high.. padahal kitorg yg da high

say arrrrghhh..

picnic time

hello kitty madness! sy je..yg sblh tu hover je..

sengalness.. we r trying to bring back home the gift..

peace yaww!
xbnyk nk komen & ulas sgt.. just let the pictos speaks
my precious relatives gift.. they are my cousins.. 

- Love, xoxo

Saturday, December 15, 2012

Hello Kitty Contest

hi to all reader, nk bgtw.. 
tgh best2 lyn cite adam & hawa tetibe plak nmpk iklan kt tepi nih
(comei je sama pink ngn abg am!)



so, kt sini sape yg teringin nk memiliki hp Hello Kitty boleh cuba nasib dlm contest ni..

click yg dlm circle nih
and nnt dia akn kua cmni..


sgt mudah, korg sign in kt fb & follow the instruction, 
sng! boleh cuba nasib korg sume ye..hee..
print screen dr website : http://www.hellokittymalaysia.com
selain itu jugak, diorg ad buat Gila Sale!
 pd yg suka simpan kitty2 collection boleh la shoping kt cni..
offer ni x open lama.. sbb stok dia limited, klau betul2 minat, grab le cecepat
sbb i dah ad hp kitty ni, so bg chance la pd HK lover yg lain utk menang..





Friday, December 14, 2012

save gaza !

by the time i tap down on the keyboard, hope this is not too late to share.
please spread this for the sake of humanity =(
what comes into your mind of these?
mcm2 feelings kn? dengan kekejaman & kekejian israel zionist ni..
sedih, sakit hati, geram yg teramat sgt tgk gambaran ini..

















sebelum tu, let me clarify sket the different of the term ' yahudi, israel & zionist '



to be short :

YAHUDI = AGAMA

but actually! mengikut sejarah, Yahudi ini adalah panggilan untuk manusia yang bertaraf tinggi contohnya rasul2 spt nabi Ya'kub, nabi Sulaiman, Nabi Daud, Nabi Ishak, Nabi Ayub & lain2 rasul yahudi bukanlah suatu agama.... 
Agama yahudi adalah judaisme...... 
mereka berpegang teguh dan cukup meyakini agama judaisme, but now, mereka2 yang berpegang betul2 pada agama judaisme dah semakin pupus..... 
dalam kitab mereka dah banyak diterangkan tentang kebenaran ISLAM.... 
tetapi para-para pendeta mereka telah menyembunyikan kebenaran itu

ISRAEL =  BANGSA

adalah pada asalnya, but digunakan sebagai nama negara sekarang ini

ZIONIST = GERAKAN POLITIK YG MENYOKONG PEMBENTUKAN NEGARA YAHUDI

dan juga membela nasib bangsa yahudi.... ibarat benteng terakhir bangsa mereka...  Zionist la yg banyak memainkan percaturan politik dan juga segala keputusan yang dibuat.. 
mereka sangat menunggu hari kebangkitan dan kemunculan pemimpin mereka iaitu Messiah.



so, what can we do to save them?

* Jangan berhenti berdoa


* Lancarkan boikot terhadap syarikat yang menyokong kekejaman Zionist 
(jgn boikot bermusim aje)


* Hulurkan bantuan anda dari segi kewangan
(bile kita happy, kena beringat pada yg tidak sebertuah kita bile kita sedih, kena juga beringat bahawa ada insan yg lebih derita. jd, besederhana lah sentiasa dalam kehidupan)



# credit photo from google image

Thursday, December 13, 2012

Convocation UiTM ke 77

layan dulu aksi2 pre-convo ni..
taken by Hanna Shukor & camera timer (errr) sbb dia nk interFrame jugak.. 
ishh..buat hal tol.. layan kan je..hee.. cuzens best moment to-getha2
posing xhengat smpi senget benget hood 'harryporter' nih.. ishhh

first, solo action!



1, 2, 3 candid!
action kame!






pose till the dusk comes up.. errr


 hari kejadian : 02.12.12 sidang ke-13
konvokesyen uitm ke-77


*selfie @ DATC hall 

ngn classmate.. 

x de mood sgt nk bergambar sbb :
panas+lapa+ramai sgt umat manusia kt dewan DATC ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank