Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Sunday, June 09, 2013

Sunny Sunday

Tittle memang rasa entah apa-apa sangat kan.. sunny maksud cuaca cerah tapi rasa sun je manjang.. ye la panas terik yawlss tak betah lah nak lepak dekat rumah panas-panas terik, amik sikit masa yang ada keluar merayap jap. Hah itu memang hobi yang tak boleh dipisahkan.. seakan wajib hari cuti mesti untuk merayap bukan untuk dirumah.. hihihi.. sampaikan ada yang sakit hati nengok pantang ada waktu senang, ilang.. kuar tah kemana.. tapi.. for ur info, i bukan kutu rayau ye.. msti kena ada tujuan tertentu walaupun pergi beli putung piring dekat kedai makcik tepi jalan tu..*promote jap, sedap tawww!) dan yang lebih dahsyat punya dengki ada yg nak tolong buangkan tahi lalat dekat tapak  kaki ni..huhu.. sentapppp.. *ketap braces

Bukan pergi mane pun.. Nagoya je, cuci-cuci mata tengok koleksi kain nak buat baju raya ke.. tudung halfmoon baru ke.. Tapi tak best! collection yang tak berapa nak up to date sangat compared to Jakel.. Nak pergi Jakel malas la pulak sebab mahal.. 70% less, promosi cuti sekolah, 2 pasang RM100 konon.. puii.. (taip je.. takde pui betul-betul, jijik)  bo layan... bagi kite lagi best Kamdaq.. hakhakhak.. Jakel tmpt Datin-datin and orang have have jer.. kikiki.. (padahal hari tu dah banyak hangus duit dekat Jakel)



Takde beli ape pun.. menyemak je dekat fitting room berupa toilet begerak awam.. duii.. Bosan la... pergi i-city lagi main Archery tapi tak amik gambar.. takkan tangan nak pegang bow, kaki pegang kemera kot? haiyooo..  tukang teman pun tak boleh harap.. mihihi.. habis archery, rayap punye merayap ternampak kt bawah ni
.
.
.

Ok, ini sudah bagus.. rezeki memang tak patut ditolak.. maka berkejaran ke tempat kejadian..

They'll memang dah ready nak bagi free ice-cream.. zemangat sangat sis.. bagus.. ingat nak buat candid je.. sekali sempat buat peace yaw lagi.. Ok, good!
  
Muke happy tak? Dia bg ice-cream walls perisa terbaru yang paling mahal tapi 1 scoop je la.. macam baskin robin bagi free dulu.... cume kali ni takde la orang yang tegila-gila beratur panjang berjam jam semata-mata nak dapatkan free ice-cream.. ni tak sampai 2 minit dah dpt.. makan pun tak sampi 2 minit da habis... tu la penangan hebat hari panas...

p/s : giveaway zeera masih lagi on sampai 6 Julai cepat join, kot-kot boleh menang lucky draw.. click sini


- Love, XoXo

12 comments:

  1. Seronoknya zeera jalan-jalan! Takpe, tunggula habes exam. nak jalan puas-puas juga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jalan dekat2 je dear.. hee..sbb x tw nk buat pe kt umh..

      Delete
  2. Replies
    1. bnyk kali pun boleh.. tp malu pulak.. hee.. dia cop kt tgn pulak..hee

      Delete
  3. jakel byk kain cantik tp mhl kan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..jakel sentiasa up to date.. tp tu la.......... errr

      Delete
  4. pewitttt..... ehhh.. mcm xkena ngena kan.. ;p

    ReplyDelete
  5. lama x pg nagoya
    kat sini ade kamdar je
    ske gak tengok sale2 ni sume
    menggoda jiwa n ragaku
    yumida pun kurang ske ngan fitting room yg sempit..alaa toilet bergerak gitu
    x selesa
    kang nak selak baju.. tangan..siku tersentak kat dinding..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nagoya x brape besh..
      kamdar kain2 lg cntik..bnyk shiffon bercorak & bnyk design up to date sket..
      hee.. x suke gak fitting room cmtu.. berlaga2 ngn dinding kang org ingat kite bergusti dlm tu..ihikk ^_*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank