Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Friday, June 13, 2014

Giant Bubble @ Setia City Park

oke, baby tgh tido setelah puas menyusu baru ada chance nk update blog yg sekian lama berhabuk & bersawang ni.. tak percaya? see my archieve sebulan 1 entry je.. paling banyak 2 atau 3.. see? bapak pemalas masa preggy dulu.. iye, memang mood naik menaip kelaut! otak pun kosong je.. Idea tak de.. sudahnya masa yang ada dihabiskan dengan merayap, makan dan tido

pernah dengar ke korang giant bubble? sumpah best gile main benda ni.. especially dekat park yang banyak angin tu.. haha.. pada yang sudi bace blog ni mesti korang perasan asyik-asyik bergambar kt tempat yang sama je.. dah situ je tempat paling dekat & menarik nak lepak.. situ je la mana lagi..

kali ni hangout dengan adik beradik in law, Elsa & Ella bawak budak kecik ni main kat luar sebab dah boring sangat kt umah katanye.. hehehe.. tapi bukan budak kecik (wawa) ni yang main, yang tua yang terlebih main..

ni belon sudah meletop.. nampak tak muka seronok main.. over gile

disaat angin bertiup, berterbangan.. si kecik ni jadi pemerhati je.. hehe.. beriya konon kata nak bawa si kecik ni main kat taman.. sudahnya... hurmm...

ok, belon terpanjang yang pernah dihasilkan.. bangga betul..

p/s: taman ni sentiasa ramai orang, especially hari cuti & hari minggu.. 
I is tak galakkan uolss datang sebab nanti sesak, i tak dapat nk main.. hehe.. 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank