Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Thursday, August 21, 2014

rindu belog

Sobsss lama nye tak update entry.. masa sangat-sangat lah mencemburui.. benci mak.. dah ada baby ni semua benda jadi kelam kabut, masa sentiasanya tak cukup.. mana tak nya balik keje je nak 'ngempeng' balik dengan mama dia.. bila tinggal sikit, mula lah melalak sekuat hati.. so, bertunggang-langgang lah semua kerja rumah.. lantak lah.. by the way, Syawal yang masih berbaki ni nak invite semua ke Majlis Cukur Jambul Afeef Anaqi.. jemput datang ye jangan sesegan.. buat kat umah atuk nenek dia


2 comments:

  1. Assalamualaikum zeera, ekk buat minggu ni bukan minggu lepas ekk? confuse sheila. hahaha alaaa nak pergi tapi suami pula kerja hari sabtu tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mggu ni shila 23hb mggu lps da start buat invitation tkut trlupe x pe klu hsbd keje blh dtg mlm..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank