Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Wednesday, November 26, 2014

Food @ Premiere Hotel

Honestly, yes.. tipu tak baik, berdosa tau.. food kat sini takde lah sedap sangat.. standard la makan kat hotel semua macam ni.. cuma breakfast meal.. sambal nasi lemak dia sedap.. dessert & cake memang terbaik boleh bagi empat bintang.. yang bestnya lagi variety of food dia menarik.. takde lah jemu mengadap makanan yang sama je kan? Morning pose.. tengok budak kecik ni pagi-pagi subuh dah bangun mandi and nak turun breakfast sama.. good boy.. suke ye menginap hotel.. next time kite pergi holiday lagi yer.. 

Kami sama-sama hidung tak mancung.. blueerk Pssttt...iouls pakai tudung hadiah dari Datin Norjuma Habib ni omeii kan? Gold Label gittew.. Bawah ni. compilation photo from Breakfast to Lunch to Dinner buffet.. Tengok pic dan nilaikan sendiri yer..

Gorgeous, marvelous and presentable Look



                 
 

 

 

 

 many and many more selections....

 


Makan secara berjemaah.. 4 pinggan je untuk saya sorang.. habis program, balik rumah menagis-nangis sebab dah gemuk.. mana tak nya.. sehari 6 kali makan.. sekali makan tak cukup sepinggan.. so, don't complain too much ok! terimalah berat seadanya dengan redho.


Baca doa dan terus makan tanpa pandang kanan kiri.. ko punya pasal la nak kebulur ke ape.. ahaha.. kejam tak? ini gambar masa hari first.. masa ni tak bawa Anaqi lagi..


Fara. Single. Anak Dara. Muda. Graduated. Omei. eceehhh promote sikit =)


orang kuat program dalam kurungan makan.. kikiki tudung tak gosok kite tu memang trademark 

    

Pasta for baby? no no no.. belum lagi ye anaqi.. for u porridge je dulu, mama add sikit chicken soup yang creamy tu.. emmmm berselera dia makan.. kikiki.. mama kejam tak sediakan dia solid food and one more thing bilik hotel pun takde kitchen, so tak boleh nak masak.... hahahaha.. alasan sangat... mujur anaqi behave.. ini maknanya memang dia kuat berjalan macam mama ker? sepp sikit anaqi.. kite gang kan? end year nanti kite pergi holiday lagi ya.. ok baby?

hashtag: entry tunggang langgang, mama kerja menimbun

see u then


6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank