Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Tuesday, July 29, 2014

raya ke2 2014

blanje sikit gambar... hehe ni raya kt kampung atuk, ayah afeef anaqi kt tanjung karang. best sbb bole cuci mata kat sawah padi & makan makan & makan haiyooo

sebelum terlambat nk wish pd semua reader 
سلامت هاري راي عيدول فتري ماعف ضاهير دان باتين 
mmmuuuaahh... xoxo

bila kepenatan nk tdo.. tempat x selesa mesti nk mengamuk... duhai anak, x pe ummi boleh sabar & layan.. bak kate..

KEEP
CALM 
&
LAYAN
JELAH

with siblings in laws... perfect rase pic ni... tgk dak kecik tu.. mngamuk lg..

Tuesday, July 08, 2014

Kidz & Cream cafe by Aaron Aziz

review dalam draft lagi, anaqi x bg ummi dia nk blogging panjang.. wait for the entry, ok!


ok... entry baru dah update! pls click kidz-creme-cafe-review

Thursday, July 03, 2014

Langkawi Day 3

Chapter 3

continue from chapter 2 - hari terakhir di pulau keramat ini... ini adalah entry akhir edisi berjalan ke Langkawi, penutup dah lepas ni tak mao cite lagi dah.. hari terakhir tak banyak aktiviti pagi pergi mandi-manda kt sungai, pastu makan, shopping souvenir & chocolate smpai nak petang baru bersiap-siap kemas nak balik..


so, ini lah tempatnya..


wahhh.. seronok ye.. santai habis


Subhanallah, cantikkan sungai ni.. tengok air terjun sangat deras.. haha tempat ini kami yang punya.. aman je tempat ni kan, tak ramai orang.. mula-mula kitorng pelik macam takde orang je.. padahal weekend hari ahad tu.. kalau dekat KL mesti penuh orang.. baru teringat langkawi weekday dia atart hari ahad.. so, hari mula sekolah la.. mana yang kerja tu memang pergi kerja la.. patut tak ramai orang.. macam tu juga hari jumaat yang masa kitorang sampai haritu pelik kenapa banyak kedai tutup eh? oh lupe.. off day depa la..


Kerjasama! hehe reramai jadi tali nk menuju puncak... at last...haha... sorang je yang tak berjaya nak sebab penakut yak mat itu lah orang yang jadi tukang amik gambar juga... ha ha


Ok, rasa bosan sangat nak tulis entry kali ni.. satu sebab waktu kejadian yg dah lama gile sampi hampir lupe aktiviti dan perkara yan  kitorang buat.. dua, menaip dengan sebelah tangan.. sebelah lagi cucu kan baby sambil dodoikan dia.. bijak betul dia ni tak mau tido dalam buai... alahai anak... eh, off topic lak cite pasal anak.. ok sambung cerita langkawi, lepas berejam mandi manda sambil bersarapan nasi lemak bungkus yang kitorang tapau siap-siap pagi tadi.. habis mandi, tukar baju bersiap terus pergi shopping & beli lauk untuk lunch, rehat tido jap.. packing pukul 3 dah gerak ke airport

di airport sebelum berangkat pulang... ops, gambar masa shoping dekat Haji Ismail Group lupa nak ambik.. ha ha masing-masing fokus dekat chocholate.. 

penutup kata : goodbye Langkawi... see u again.. end.

Tuesday, July 01, 2014

Border Lace Murah Batch IV

see the latest entry

_______________________________________________________________________

 Border Lace datang stok baru lagi...

Kali ni koleksi terbaru lace.. two tone.. material lebih tebal...sangat-sangat cantik bila dah terletak pada baju... sempena raya 2014 yang bakal tiba, mai order & beli cecepat..

Pada yang suka, minat, nak order, nak beli, nak borong boleh
text / whatsApp (sahaja) : 018 2428933
PM or email details ke : lovelies.pink@gmail.com
facebook : Border Lace Murah

postage : semenanjung (RM6) sabah&sarawak (RM9)

#sayajual -> seperti harga yang tertera adalah per meter & double sided


Two Tone Lace


Purple with Mint - Price : RM30 

 Dusty Pink with Baby Blue Price : RM30 

other colour available : 

GoldMustard with Green
Blue with Dark Pink
Melon with Choco
White with Red
Peach with Green




















*********************************************************************
re-post

Plain Lace

Plain Grey RM26 (sold out)
 Plain Soft Pink RM26 (limited)
Plain Dark Pink RM26 (sold out)

Plain Black RM26
 
 Plain Red RM26
Plain Light Blue RM26
Plain : Dark Blue, Dark Turquoise, Purple, Green RM26

*other available colour : blue, red, green, purple, turquoise, black, white (will update photo soon)

*********************************************************************************
Hot Lacey


  Purplish Pink  RM20 (limited)

Soft Gold RM20 (sold out)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank