Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Tuesday, January 13, 2015

Opening 2015 with bowling

Entry ini patut dipost dua minggu lepas.. oleh kerana masa mak yang amat mencemburui mak dan di tambah pula dengan kesihatan anak yang amat tidak memuaskan.. jadi, entry kepam dua minggu sat.. ada masa sikit ni baru nak publish.. kita buka tahun baru, buku baru, azam baru dengan orang baru.. ececeh..

Dulu, sebelum ayah buat rumah sendiri, ditanah sendiri.. kami sekeluarga duduk di kawasan perumahan.. bila dah berpindah ke rumah baru (not so) jiran yang lama tetap dilupa jangan.. bila ada kenduri, jemputan, beraya, tournament, family day, open day, sport day.. mesti nak join jugak..

Setelah sekian lama.. kali ni entah kenapa datang mood rajin kite nak join bowling.. maybe sebab dah lama sangat kut pendam bakat bowling kelongkang.. kikiki.. baby dipaksa keluar pagi hari.. muka dia memang nak monyok aje kalau belum bagi makan.. mama berbaju sukan.. sape yg aktif kelab mesti taw logo biru tu.. tu lah logo RT rukun tetangga se-malaysia.. nama taman dirahsiakan.. haha.. itu pun nak rahsia.. kedek betul kan?

Wake up in the morning face.. haha.. masam sebab tak cukup tidur ke? tapi selalu time mama nak pergi work dia dah bangun.. sunday blues kot... hari untuk berehat-rehat bangun lewat.. amboii...

 
 2 hero junior kesayangan. diorang ni kalau besar tak tau la aktif macam mana.. mesti lagi bersemangat waja dalam sukan.. kecik-kecik dah melasak tak reti duduk diam.. takpe.. boboboi harus kuat dan aktif.. baru badan sihat otak cergas..

 dia pun nak jugak... no no no sayang... berat ni.. it's more heavier than your weight!

 
hello babies! entry ni untuk mama la .. kenapa banyak gambar kamu main bowling.. grrr.. jangan berebut ball tu ye syg nah amik main sorang satu.. tak padan betul.. padahal bola tu lebih berat dari diorang kalau kena kaki.. ishhh.. buat pasal... anaqi, your face why so serious huh? kena marah sebab tak dapat main ke? sabar la sayang nanti awak besar sikit kite main bowling ye.. main sampai bosan..

5 orang yg main bowling.. saya, daddy jeri, shila, ayah and acu (adik kecik) semua group lain-lain.. tapi yang menang 3 group je.. atok, shila and daddy jeri.. rezeki.. diorang dapat group member yang terer-terer... yang kalah ni semua ke longkang aje.. termasuk kite..  nah hadiah.. hamper je seketul bahagi 4... kikiki

Yay.. atok menang... atok menang...  anaqi pulak sibuk.. oh ye.. dia yang baling bola tu tadi kan.. sampai kesejukkan tu mama sarung mitten.. macam baby kecik pulak.. dah menang, dah penat.. perut lapar.. atok belanja kepci.. ok bai.


- Love, XoXo

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank