Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Saturday, December 31, 2016

Kahwin Fafau & Pie

 Kahwin dah si Fara (fafau) merangkap officemate, baik budak ni selalu cover time aku nak hilang kat office.. wakaka may our marriage last till jannah dear.. hope cepat dapat babay yang comel. Sekarang ni kalau nak pergi mana-mana memang akan angkut afeef... dia memang peneman setia.. ioul pun tak suka sangat dah nak jalan sensorang sekarang ni.. janji ada fulus.. panjang lah langkah tu.. hikhik..

Senang bawa afeef sekarang sebab dia dah a bit behave jenis tak merayau tak tentu hala.. sentiasa nak dekat dengan ummi tapi masih mampu buat hal sendiri.. bawakan dia mainan ke makanan, mesti mood dia baik.

Pengantin ni perangai dia cheeky sket.. so ceria sunggoh sepanjang majlis




mamarazi di situ
 
.
.
.
.
pishang tunggu peluang nak naik pelamin ... opss bergambar di pelamin bersama pengantin..
muka masing-masing

sebelum pulang
.
.
.
photobooth yang comei ni
tapi bab gambar afeef tak berapa nak bagi kerjasama...
with kakak gojes
last, semoga berbahagia selalu...


- Love, XoXo

Sunday, December 11, 2016

Hello Kitty Go Around

Apa yang ada di Hello kitty go around? at Malaysia Viva Home
tengok gambar Afeef ye... =)















- Love, XoXo

Monday, December 05, 2016

Fossil Holiday Roadshow

Rasa iouls nak rehat jap la dari blogging.. uols setuju tak? tak menyempat la rasanya nak publish entry, nak buat draf pun telupa je, tetiba menimbun workload kat office pulak, banyak benda baru nak kena belajar and nak hujung tahun ni CLOSING ACCOUNT la weh.. Ingatkan further study parttime, kelas dua minggu sekali tu banyak la masa terluang and masa untuk rileks-rileks lagi, sangkaan meleset rupanya sebab makin kurang kelas, makin kena cepat catch up every chapter in every subject. each two week tu la deadline for quiz, test, assignment and project. mati la nakkk..

Event pun banyak tak pergi, kenduri kawin lagi la.. kalau clash dengan kelas, mintak maaf banyak-banyak so kalau nak bagi invitation tu inform la awal-awal ok? actuallay intention entry ni nak bagitahu that I am lucky to have been to the fossil event , last month (tengok, berbulan baru nak cerita, basi dah) this is how we spend bff time time together, dia pun rajin teman pegi event and hangout sesama.
before start, selfie dulu.. tah kenapa la suka sangat pakai flower crown snapchat apps ni rasa cam comei kot? please jangan muntah. Sempena musim percutian ini, Fossil akan mengadakan HOLIDAY WORKSHOP khas untuk para pembaca EH!

 
Terdapat pelbagai aktiviti-aktiviti menarik dan antaranya adalah photobooth, presembahan, ukiran dan cetakan timbul pada barang peribadi anda seperti beg tangan, jam tangan dan sebagainya!


yeah.. at last bejaya naikkan 4 kilo dari 40 kilo

 iouls kureng sikit makanan macam ni
 
kembar vivy as my partner is gojes & cun hokey mummy ni..
roadshow at new wing
 

for the lucky draw session
omg.. I really need this soo badly


new excitement for holiday season - boleh tengok dekat website Fossil Malaysia


so sad sebab tak depat menang lucky draw. right after the event.. kita realease tension sebab masa tu tetiba sebu, nak muntah dan pening yang amat gara-gara tak breakfast makan lambat.. then, out for something nak nak nak yang fresh and green.. baru rasa bernafas sikit. so, even event kali ni tak berapa nak enjoy but please invite me again next time ok! 

berani betul pergi event tak gosok baju *sigh

Thursday, October 27, 2016

Uniqlo Junior Event

Event last weekend with Uniqlo Kids section @ Fahrenheit 88 on 9 am before the shop open! Mummy had a talk on Learn how to pack for your boys and girls attire for winter holiday by a GLAM personality.

can we be a moms ambassador for Uniqlo?


 Exciting kids activities


They are colouring and drawings segment, Lego fun play stacking, cute candies props and so on.

Say hi to Anaqi's friend. Tasya and Mikael. We are playing together! Really a lot of fun and games
Tapi Anaqi bad mood sikit cari ummi sampai menagis-nangis sampai tanya semua orang, mimi mana? ane mimi? ane mimi? tak jumpa. Pastu hujan lebat si Anaqi ni. Malu betul orang tengok.


SHOPPING SPREE with exclusive vouchers!


 the most attractive activities.. whoa.. just grab the most favourite attire.. each kids (Anaqi, Tasya & Mikael) bring back a pair of clothes. Boleh pakai untuk pergi outing and shopping.. best nya! See.. Anaqi is the one yang sangat excited.. Then mummy Sheena tolong bayar ye, pakai voucher...

I just waiting here

 Yummy refreshments

 The most yummy part, after settle shopping and games kita makan pula. Just next to the Uniqlo shop, we having special meal yang diorang sediakan at Mad About Coco.  

so presentable and cute like meh.

 do support with the hashtag #


unpredictable, suddenly got mini surprise from her.. surprise la sangat... kelaka betul. tu pun I dah lupe my past birthday. memang dah taknak ingat la sebab nanti tak terkira nombor tu.

 share with my love one

 lets eat don't talk
 the dessert
Anaqi makan churros tu.. eh bukan, dipping churros tu (nutela) comot gila... habis baju dia kotor dengan coklat.. hurmmm...


 pose from the kids.. comel sangat kan diorang.. please la amik jadi Kids Model.. Hahaha

Props for photoboot

Tapi tak galakkan Anaqi main sangat kat sini sebab nanti diorang buat bising dan menggangu orang nak focus makan.. hihi.. comel je budak pakai ni.. kalau ioul padai dah macam sakai (agaknya) 


U should give a try at Mad About Coco ni.. Then, u will know how it taste.
Tengok tu Anaqi siap tapau. Perangai sape la menurun tu?


After meal, we had a round over the mall. Then, what they found? A POKEMON suka dan seronok sangat la bebudak ni.. Anaqi pun suka.. tapi dia berani-berani takut je nak pegang kemon tu sebab sebenarnya dia takut pada patung. huahahaha.. kesian.

Then, off to Pavilion and uols tengok je lah gambar ni. Tengok, pose si Anaqi tu.. menurun lagi dari sapa la tu
Tolong lah bagi dana.. banyak nak beli masuk sephora ni.. huargh..



photo session with kids fail


Cari punya cari butik ni sampai cramp kaki i.. Teringin sangat nak pergi katanya.. sebab selama ni shopping online je. Bila sampai at the physical stores, rasa excited gila!

terus semua masuk dalam wishlist 
ada budak kepenatan dan haus sangat pulak.. tengok dia punya mengada-ngada.. nak baring! *sigh
mesti menangis aunty Vivy tengok Anaqi macam ni, ummi geram kat bantal tu.. rasa nak bawa balik je semua tau tak! Release stock KL duck sikit sangat...


eh, Vivy la!

Its NOT Vivy la.. perasaan yang tak sedar diri sendiri betul. hahahha vivik mungkin la.
btw, umur, tinggi & berat ioul sama dengan Vivy tau!


Nampak suci je iouls dalam gambar.. rasanya iouls ni gelap.. ke perasaan tu? hahaha

ok, balik la..


harapan nak pose dengan Anaqi hanya tinggal harapan. Beliau tidak memberikan kerjasama yang baik di saat-saat akhir. Masuk kereta terus tidur.. paham sangat la tu. Kepenatan.

c u then, next time mesti pergi lagi ! la la la....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank