Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Saturday, December 31, 2016

Kahwin Fafau & Pie

 Kahwin dah si Fara (fafau) merangkap officemate, baik budak ni selalu cover time aku nak hilang kat office.. wakaka may our marriage last till jannah dear.. hope cepat dapat babay yang comel. Sekarang ni kalau nak pergi mana-mana memang akan angkut afeef... dia memang peneman setia.. ioul pun tak suka sangat dah nak jalan sensorang sekarang ni.. janji ada fulus.. panjang lah langkah tu.. hikhik..

Senang bawa afeef sekarang sebab dia dah a bit behave jenis tak merayau tak tentu hala.. sentiasa nak dekat dengan ummi tapi masih mampu buat hal sendiri.. bawakan dia mainan ke makanan, mesti mood dia baik.

Pengantin ni perangai dia cheeky sket.. so ceria sunggoh sepanjang majlis




mamarazi di situ
 
.
.
.
.
pishang tunggu peluang nak naik pelamin ... opss bergambar di pelamin bersama pengantin..
muka masing-masing

sebelum pulang
.
.
.
photobooth yang comei ni
tapi bab gambar afeef tak berapa nak bagi kerjasama...
with kakak gojes
last, semoga berbahagia selalu...


- Love, XoXo

Sunday, December 11, 2016

Hello Kitty Go Around

Apa yang ada di Hello kitty go around? at Malaysia Viva Home
tengok gambar Afeef ye... =)















- Love, XoXo

Monday, December 05, 2016

Fossil Holiday Roadshow

Rasa iouls nak rehat jap la dari blogging.. uols setuju tak? tak menyempat la rasanya nak publish entry, nak buat draf pun telupa je, tetiba menimbun workload kat office pulak, banyak benda baru nak kena belajar and nak hujung tahun ni CLOSING ACCOUNT la weh.. Ingatkan further study parttime, kelas dua minggu sekali tu banyak la masa terluang and masa untuk rileks-rileks lagi, sangkaan meleset rupanya sebab makin kurang kelas, makin kena cepat catch up every chapter in every subject. each two week tu la deadline for quiz, test, assignment and project. mati la nakkk..

Event pun banyak tak pergi, kenduri kawin lagi la.. kalau clash dengan kelas, mintak maaf banyak-banyak so kalau nak bagi invitation tu inform la awal-awal ok? actuallay intention entry ni nak bagitahu that I am lucky to have been to the fossil event , last month (tengok, berbulan baru nak cerita, basi dah) this is how we spend bff time time together, dia pun rajin teman pegi event and hangout sesama.
before start, selfie dulu.. tah kenapa la suka sangat pakai flower crown snapchat apps ni rasa cam comei kot? please jangan muntah. Sempena musim percutian ini, Fossil akan mengadakan HOLIDAY WORKSHOP khas untuk para pembaca EH!

 
Terdapat pelbagai aktiviti-aktiviti menarik dan antaranya adalah photobooth, presembahan, ukiran dan cetakan timbul pada barang peribadi anda seperti beg tangan, jam tangan dan sebagainya!


yeah.. at last bejaya naikkan 4 kilo dari 40 kilo

 iouls kureng sikit makanan macam ni
 
kembar vivy as my partner is gojes & cun hokey mummy ni..
roadshow at new wing
 

for the lucky draw session
omg.. I really need this soo badly


new excitement for holiday season - boleh tengok dekat website Fossil Malaysia


so sad sebab tak depat menang lucky draw. right after the event.. kita realease tension sebab masa tu tetiba sebu, nak muntah dan pening yang amat gara-gara tak breakfast makan lambat.. then, out for something nak nak nak yang fresh and green.. baru rasa bernafas sikit. so, even event kali ni tak berapa nak enjoy but please invite me again next time ok! 

berani betul pergi event tak gosok baju *sigh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank