Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Monday, December 05, 2016

Fossil Holiday Roadshow

Rasa iouls nak rehat jap la dari blogging.. uols setuju tak? tak menyempat la rasanya nak publish entry, nak buat draf pun telupa je, tetiba menimbun workload kat office pulak, banyak benda baru nak kena belajar and nak hujung tahun ni CLOSING ACCOUNT la weh.. Ingatkan further study parttime, kelas dua minggu sekali tu banyak la masa terluang and masa untuk rileks-rileks lagi, sangkaan meleset rupanya sebab makin kurang kelas, makin kena cepat catch up every chapter in every subject. each two week tu la deadline for quiz, test, assignment and project. mati la nakkk..

Event pun banyak tak pergi, kenduri kawin lagi la.. kalau clash dengan kelas, mintak maaf banyak-banyak so kalau nak bagi invitation tu inform la awal-awal ok? actuallay intention entry ni nak bagitahu that I am lucky to have been to the fossil event , last month (tengok, berbulan baru nak cerita, basi dah) this is how we spend bff time time together, dia pun rajin teman pegi event and hangout sesama.
before start, selfie dulu.. tah kenapa la suka sangat pakai flower crown snapchat apps ni rasa cam comei kot? please jangan muntah. Sempena musim percutian ini, Fossil akan mengadakan HOLIDAY WORKSHOP khas untuk para pembaca EH!

 
Terdapat pelbagai aktiviti-aktiviti menarik dan antaranya adalah photobooth, presembahan, ukiran dan cetakan timbul pada barang peribadi anda seperti beg tangan, jam tangan dan sebagainya!


yeah.. at last bejaya naikkan 4 kilo dari 40 kilo

 iouls kureng sikit makanan macam ni
 
kembar vivy as my partner is gojes & cun hokey mummy ni..
roadshow at new wing
 

for the lucky draw session
omg.. I really need this soo badly


new excitement for holiday season - boleh tengok dekat website Fossil Malaysia


so sad sebab tak depat menang lucky draw. right after the event.. kita realease tension sebab masa tu tetiba sebu, nak muntah dan pening yang amat gara-gara tak breakfast makan lambat.. then, out for something nak nak nak yang fresh and green.. baru rasa bernafas sikit. so, even event kali ni tak berapa nak enjoy but please invite me again next time ok! 

berani betul pergi event tak gosok baju *sigh

4 comments:

  1. pttlah blog lama sunyi, tuan nyer blog bizi rupenyer...

    cantiknya jam fossil nih, dh lama tak pakai jam tp suke nngok jam2 gini... rasa muda kalau pakai jenis yg colorful gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. jam tu kalau pakai Nampak smart and cute sangat...

      Delete
  2. rindu event..but tq lah puji i lebih2..hihi u pun bukan main skrg ek..gojes,lawa cun sentiase.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank