Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Saturday, December 31, 2016

Kahwin Fafau & Pie

 Kahwin dah si Fara (fafau) merangkap officemate, baik budak ni selalu cover time aku nak hilang kat office.. wakaka may our marriage last till jannah dear.. hope cepat dapat babay yang comel. Sekarang ni kalau nak pergi mana-mana memang akan angkut afeef... dia memang peneman setia.. ioul pun tak suka sangat dah nak jalan sensorang sekarang ni.. janji ada fulus.. panjang lah langkah tu.. hikhik..

Senang bawa afeef sekarang sebab dia dah a bit behave jenis tak merayau tak tentu hala.. sentiasa nak dekat dengan ummi tapi masih mampu buat hal sendiri.. bawakan dia mainan ke makanan, mesti mood dia baik.

Pengantin ni perangai dia cheeky sket.. so ceria sunggoh sepanjang majlis




mamarazi di situ
 
.
.
.
.
pishang tunggu peluang nak naik pelamin ... opss bergambar di pelamin bersama pengantin..
muka masing-masing

sebelum pulang
.
.
.
photobooth yang comei ni
tapi bab gambar afeef tak berapa nak bagi kerjasama...
with kakak gojes
last, semoga berbahagia selalu...


- Love, XoXo

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank