Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Friday, March 10, 2017

The Sarimah Shows with Neelofa

Behind the scene recording of The Sarimah Shows with Neelofa yang diramalkan akan bersiaran lagi dua minggu. Sangat best tau rancangan ni, ianya bersiaran selama 1 jam, rancangan yang berkonsepkan santai, penuh gelak ketawa dan menghiburkan ini memberi peluang kepada Sarimah untuk berinteraksi lebih dekat bersama penonton. Of course Che Puan Sarimah Ibrahim is the host.



The Sarimah Show mempunyai beberapa segmen seperti:
  • Cer Cita?
  • Diari Sarimah
  • Ada Berani?
  • Ok Mari.. 
  • Kerusi Panas

Selebriti Jemputan 


Tetamu-tetamu juga tidak terlepas dengan soalan-soalan panas lagi kontroversi menerusi segmen Kerusi Panas. Selain itu, segmen-segmen lain seperti Baju dan Gincu, perkongsian fesyen menarik sesuai dengan majlis dan keramaian dan juga Anak Siapa Ni? yang mengetengahkan kanak-kanak yang berbakat turut menjadi tarikan bagi The Sarimah Show yang sesuai ditonton seisi keluarga ini. 


Beliau akan berkongsi pengalaman dan juga pandangannya bersama tetamu jemputan. Penonton juga pasti terhibur dengan segmen Ada Berani, OK Mari… di mana para penonton dapat melihat telatah Sarimah serta selebriti jemputan bermain permainan yang pelik dan menyeronokkan. Bukan itu sahaja, penonton yang hadir juga berpeluang untuk turut serta dalam permainan itu dan berpeluang memenangi hadiah menarik yang disediakan.

Pada hari itu, ioul berpeluang untuk join recording Sarimah Show.. sangat best and of course dalam tu gelak tak ingat dunia.. thank you kakak cantik ajak kita.. Next time ajak lagi tau.. pheeww..

---------------------------------------------------------------------------------

Right after the show

 Sweet sangat Lofa ni.. She's pretty, beautiful, intelligent, smart and most successful in her path at young ages. So proud of her. Also adore her to the max!

*blur sebab peminat saya dan Lofa tak sabar-sabar nak bergambar bersama.. eeh'


Ok, Zeera dan Lofa layan dulu peminat yang sentiasa menyokong ye, yang ada sentiasa ups and down.. been together through thick and thin.. sentiasa supportive tak kira apa isu... Next sempena besday Lofa yang ke-28, kita potong kak dulu yer..


Its a wrap! Don't forget to watch Program The Sarimah Show setiap Ahad 11 Malam TV3


8 comments:

  1. akak rakam je rancangan nih, sbb tak tahan mata nk berjaga sampai kul 11..... dh rakam tu bila2 blh layan

    si sarimah ni udahla jns mulut pot pet2 mmg syok lah layan
    pastu jenis muke selamba je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab hampir ke lewat malam.. sy sempat tengok.. kalau tak terlupa lah.. hehe

      Delete
  2. Tak pernah tengok lagi show sarimah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tengok ahad malam ni.. neelofa appearance =)

      Delete
  3. Cikla pun suka tak tgk rancangan ni. Santai sgt ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank