Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Tuesday, May 09, 2017

Afeef 3 tahun la!

Small celebrations with relatives and family.. doa selamat untuk Afeef yang selamat menjalani operation bulan lepas dekat rumah atok la.. mana lagi.. ummi doakan Afeef akan sentiasa sihat walafiat dan menjadi anak yang soleh dimasa akan datang.. aaminn..


preparations..


Afeef Anaqi turns 3
Puteri Damiya' Qasrina turns 2
double celebrations


the birthday girl!


ingat bebudak je susah nak ajak bergambar.. mak bapak jugak! ada je yg tak ready! 


thank you so much bff sudi datang.. actually gambar tak banyak.. sebab anak, anak buah, anak sedara, anak sepupu, anak-anak jiran semua kat sini sibuk main dan berlari-lari.. ok bai..


comotnya lahai si birthday boy ni.. nak kena piat telinga ke ha!


main dan main.. dah ada mainan pun still tak cukup.. nak juga terkam mainan yang ni masa tengah potong kek tadi ni..


my favorite back bones, tanpa mereka tak masak lah lauk pauk saya.. all my cousins memang rajin bab-bab tolong menolong kalau ada kenduri ni..

 
tak lengkap gambar ni.. ada yang tercrop la.. muka separuh la.. tak muat la.. masing-masing nak amik gambar dengan birthday boy tapi dia tak nak duk diam.. nak main je.. lagipun seronok ramai-ramai kawan datang..


maaf la banyak tersilap dan terkurang dalam majlis ni.. tak cekap nak handle bebudak ramai ni.. semua ada perangai masing-masing..


kawan-kawan daddy puteri.. thank you so much sudi datang.. sorry tak terlayan


happy family sangat.. ha ha.. tengok perut la happy ka tak?  daddy bebudak ni aka adik iols.. cuba tengok muka sama tak? ha ha 


kek sedap plus lawo ni dari kawan kita.. kalau nak order search ig : maui bakery 
macam-macam ada...


my handsome baby boy now.. =)


settle dah kenduri untuk dia..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank