Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Tuesday, August 08, 2017

Colmar Tropicale hanya di Bukit Tinggi

Caj tiket untuk masuk ke sini adalah RM13.00 untuk dewasa dan RM8.00 untuk kanak-kanak. Disediakan oleh Berjaya Hills Resort ia adalah kawasan hotel penginapan sebenarnya.


Colmar Tropical Berjaya Hills di Bukit Tinggi, Pahang ini adalah hotel yang unik kerana dibina bertemakan perkampungan Perancis (France) boleh fefeeling bercuti ke luar negara you!


 Walaupun tak menginap di sini, pengunjung atau pelawat boleh menjamu selera, di restoran yang menawarkan gaya dan hidangan makanan ala barat. Tepi-tepi ni restoran dan kedai souvenir la..


Bergambar di sekitar kawasan ini adalah perkara yang paling pengunjung gemari dan sangat menarik untuk dijadikan gambar kenang-kenangan. 


indoor game zone sangat menarik perhatian kanak-kanak.. Afeef main sekejap pastu dia dah rasa mengantuk yang amat sangat.. so, hilang mood bermain dia.budak dah penat.. sebelum dia mintak dukung sepanjang masa baik bawak stroller dia.. boleh duduk rehat-rehat sambil tumpang letak barang..


kawasan sekitar hotel


kan nampak ala-ala negara barat ni..  setuju tak? tak setuju pergi terjun kolam sana..


mak-mak sangat.. anak kena angkut ke sana ke mari..anak tinggal tepi sat.. bagi mummy pose satu kali


semakin panjang muncung, maka marilah kita beredar.. lagipun ini kali kedua datang dengan Afeef.. so, dia macam dah tak heran sangat dah.. omak dia je yang selalu over.. ha ha.. 


4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank