Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Tuesday, December 26, 2017

Zoo Negara

Takde motif lain lagi lah kalau pergi zoo ni mesti nak tengok haiwan dan flora-fauna yang ada. Takkan nak jumpa sedara-mara kan? haha tak tau lah kalau ada orang tu bersaudara dengan hikhok hikhok ke..  tu perangai macam tu (pebenda aku merapu ni)

Afeef budak baru nak belajar mengenal alam.. melihat hidupan ciptaan Allah sambil memuji kebesaranya.. macam-macam Allah boleh cipta dengan mudah dan semua yang terjadi ada asbabnya yang tersendiri jadi, hebat mana pun kita.. Allah lebih hebat.. ingat tu Afeef, nakal sikit masa kecil takpe, masih belajar tenang baik dan buruk.. Mama sentiasa doakan Afeef menjadi anak yang soleh dan berguna pada masyarakat.

Jom teman Afeef tengok haiwan.. ada macam-macam kan? macam dalam tv.. ikan, kura-kura, zirafah, gajah, harimau, panda, kuda dan banyak lagi.. mari sama-sama tengok dengan Afeef ye.. gelagat Afeef pergi zoo..



















1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank