Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Monday, January 01, 2018

Beauty event with Nu Skin

In the month of October, untuk tahun ni punya last event ada satu Bengkel Kecantikan Bersama Nu Skin i attend. Ongoing on how to jaga kulit muka agar kekal jelita, sihat dan nampak lebih muda. Skin terbahagi kepada 4 jenis. Berminyak, kering, normal dan kombinasi (Oily, dry, normal and combination type) and which type do u think you are? Mine, combination.

Conduct by Eva Mak. Nu Skin kali ini memfokuskan produk anti-penuaan bersesuaian dengan jenis kulit. Kali ini, Nu Skin mengambil satu lagi langkah ke hadapan dan menggunakan inovasi saintifik terkini untuk lebih memahami asas penuaan. Nu Skin telah membuka kunci sains di sebalik rahsia awet muda. 

Platform revolution AgeLoc Nu Skin mempunyai penyelesaian eksklusif dengan melambatkan dan merawat sumber dalaman, Produk AgeLoc boleh membantu melihat, merasa dan hidup lebih muda.

On Saturday at Diamond Hall 1 & 2, Sunway Putra Hotel

This is called Galvanic Home Spa dan fungsinya adalah untuk membawa manfaat daripada pengalaman spa di rumah bersama anda. Meremajakan kulit anda, mencergaskan kulit kepala anda, dan menghalusi badan anda.

Penggunaan dengan sepasang Facial Gel. Kedua-dua gel ini bertindak untuk mengembalikan vibrasi semula jadi kulit dengan membuangkan kotoran dan membekalkan bahan-bahan yang bermanfaat dengan melalui arus galvanic dalam masa lima minit sahaja

Kita boleh buat massage dan berspa sendiri di rumah sebab dah ada alatan yang lengkap dan serbga canggih ini..

Sistem penjagaan kulit yang lengkap dan komprehensif ini mampu membersih, melembap dan menyerlahkan keremajaan kulit agar kelihatan lebih muda melalui lapan cara – anda kelihatan lebih muda dan sihat kini dan pada masa akan datang. Inilah kegunaan set anti-penuaan Nuskin
Menambah dan mengekalkan kelembapan kulit, meningkatkan penghidratan yang sihat yang berfungsi pada pH semula jadi kulit sendiri yang sihat, membantu untuk memelihara kelembapan semula jadi kulit serta dirumuskan dengan bahan-bahan pembersih yang cukup lembut untuk semua jenis kulit.


Ageloc® Gentle Cleanse and Tone untuk menyegarkan, menyerlahkan keaslian kulit wajah setiap pagi dan malam dan cara menggunakannya adalah selepas membersih dan menyegar dengan pembersih dan penyegar kemudian.


Produk ini adalah langkah kedua dalam regimen penjagaan kulit Transformasi ageLOC®. Ia juga boleh digunakan sebagai rawatan anti-penuaan bersama produk penjagaan kulit yang lain. Gunakan juga AgeLoc® Galvanic Spa® Facial Gels dengan Galvanic Spa® Instrument dua hingga tiga kali seminggu.


Sepeti ini dan yang pertama, Pre-Treatment Gel untuk membuang kotoran, membolehkan liang roma untuk bernafas, melembut dan merapikan kulit. Kemudian gunakan Treatment Gel bagi melambatkan tanda-tanda penuaan pada sumber teknologi ageLOC® ia akan meningkatkan penghidratan kulit, memberikan rasa kulit yang lembut, bersih dan segar dengan penggunaan bahan semula jadi. Mudah caranya, gel diletakkan pada permukaan Galvanic Home Spa, ratakan pada skitar kulit muka. Proprietari campuran ageLOC® membantu untuk melambatkan penghasilan radikal bebas daripada sumber di dalam epidermis dan menghalang tanda-tanda penuaan

Ageloc® transformation. Sains Ageloc boleh mengurangkan penampilan penuaan secara dramatik. Mengunaan AgeLOC mensasarkan punca-punca utama penuaan bagi mengekalkan wajah keremajaan dan mengurangkan penuaan.

Set Penjagaan AgeLoc  mengguankan pendekatan yang baru untuk penjagaan kulit anti-penuaan. Dicipta untuk memenuhi keperluan anda, ia merupakan satu peranti (device) yang menyampaikan produk penjagaan kulit anti-penuaan yang berkesan, pelembap siang dan malam dengan satu serum individu yang berkombinasi dengan 3 produk serum yang disesuaikan untuk anda. Dalam satu regimen pagi dan malam yang mudah disederhanakan



1 X Ageloc Me®
Kecanggihan device ni ada mesin reminder harian agar anda tidak lupa nak apply serum setiap hari. Device ni juga ada mod semi automatik dan automatik memudahkan  penggunaan tak perlu la kita nak buka semua botol product yang ada.. cuma picit button je. Salain itu, ia boleh detect dos cukup atau tidak untuk penggunaan sterusnya dan anda boleh tahu bila masi yang sesuai untuk refill semula. Paling penting, ia juga ada mod kunci membolehkan anda mengunci device ni daripada orang lain daripada menggunakannya.

Kandungan Pakej ada:

1 X Ageloc Me® Calibration Cartridges Set (5pcs)
1 X Ageloc Me® Spine &Amp; Cassette
1 X Ageloc Me® Power Base
1 X Ageloc Me® User Manual
1 X Ageloc Me® Quick Start Guide

As easy as abc.. one clik, you shouls ready letak tangan dekat bawah... keistimewaannya, device ni dah siap-siap sukat keperluan yang kita patut guna.. tidak membazir.. dan sangat mudah dan menjimatkan masa.

Letakkan dua pam serum mewah ini di hujung jari dan menyapu mengikut arah gerakan ke atas dan menaik pada bahagian muka dan leher. Elakkan daripada terkena bahagian mata. Diikuti dengan pelembap yang sesuai seperti ageloc® radiant day spf 22 atau ageloc® transforming night. Meremajakan kulit agar wajar kelihatan halus, mulus dan lebih anjal. Moga lepas ni hilang open pore kat muka..


Lepas habis bengkel kecantikan ni, pihak hotel dan sponsor ada sediakan makan-makan, part ni paling best... makanan dekat Sunway Putra Hotel ni sedap. Kalau rasa ada nak organize event, boleh lah buat dekat sini..

Most rommended. Contact PR: Azira

Thanks babe bagi cake free ni sempena belated birthday... ahahah.. lawak la u ni.. nanti temankan kita pergi event lagi ek

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank