Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Wednesday, October 16, 2013

Pemalas Oktoberian

Salam all, huwaaa berhabuk blog ni dah.. lama gila tak update.. entry bulan lepas pun berapa ketul je ado.. bulan ni lagi la.. haremmm.. kalau sifat pemalas dah mengusai.. ape pon tak boleh.. actually i have my own reason.. tunggu masa yang best nantilah cerita.. oh ye, Oktober.. please be super nice to me.. sempena bulan kelahiran, walaupun ai tak berapa suka sebab umur bertambah, tapi kena kengkonon happy gak..

Berbalik pada cerita pemalas, terjadi sejak tragedi September tempoh hari, dah jarang on pc.. nanti ai cerita dalam entry lain, kenapa, kenapa & kenapa.. buat masa ini.. nak santai-santai dan habiskan masa malas ni.. 

pre-birthday celebrate dekat office pon ada .. walaupun hari lahir yang bakal tiba lama lagi.. (mata keatas) Btw, nak wish jugak dekat semua Salamat Menyambut Hari Raya Qurban.. lagi 1, ingat nak buat simple giveaway la Jumaat ni.. Sebab ada sponsor.. Stay tune ok!

Sekian

Challo bebeh

Love, xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank