Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Tuesday, August 26, 2014

street art @ seven

Organize by MBSA located at seksyen 7 shah alam.. exect location is area kedai tudung fareeda, radiusite, butik tudung qaseh, bazar at seven haa... jumpe kan? pegi lorong belakang-belakang  tu.. dulu nye tempat belakang kedai yg sunyi skrg jd tmpat yg sgt menarik.. tak percaya meh belanje gambar sikit.. smbil nanti korang boleh pergi sendiri photoshoot gambar ye..





sekian, sesi menghabiskan waktu tengahari di hari jumaat.. bubbye~

Jubah from : Calaqisya

Thursday, August 21, 2014

rindu belog

Sobsss lama nye tak update entry.. masa sangat-sangat lah mencemburui.. benci mak.. dah ada baby ni semua benda jadi kelam kabut, masa sentiasanya tak cukup.. mana tak nya balik keje je nak 'ngempeng' balik dengan mama dia.. bila tinggal sikit, mula lah melalak sekuat hati.. so, bertunggang-langgang lah semua kerja rumah.. lantak lah.. by the way, Syawal yang masih berbaki ni nak invite semua ke Majlis Cukur Jambul Afeef Anaqi.. jemput datang ye jangan sesegan.. buat kat umah atuk nenek dia


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank