Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Saturday, March 23, 2013

Jawatan Kosong Kerajaan

ohooooohoi.. orang2 kampung..nk heboh2 ni.. 

SPN (Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri )Selangor ada buka jawatan kosong (Tetap)..
priority pd anak kelahiran selangor @ ibu/ayah lahir di selangor.. klu bukan dr selangor pun boleh apply, tp bersyarat lah.. dia telah menetap / bermastautin di negeri selangor selama 15thn & mendapat perakuan dr tok penghulu.. so, cecepat la apply & grab vacancy nih.. doa2 la mudah2an dpt.. tahun ni KGT 2x oiii... hahaha (tetibe ada ayat pembakar semangat, yg xde kena mengena) mai tgk iklan ini.. 

*click to enlarge

application on9 shj.. gov da move foward skg ni..xde lg isi2 form..
how to apply? ----> register on http://spn.selangor.gov.my/v5/


after complete application, apa anda patut buat?
dicetak dan dikemukakan permohonan kepada Pejabat Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor berserta dengan dokumen-dokumen sokongan seperti sekeping gambar ukuran paspot, salinan kad pengenalan pemohon, ibu dan bapa serta sijil lahir, sijil-sijil persekolahan dan lain-lain dokumen yang berkaitan..

so, cecepat tw apply... not much day left...

closing date on : 29 Mac 2013



- Love, XoXo

4 comments:

  1. hari tu aku ada isi SPA tapi asyik tak ada pengambilan je =.= .before ni aku mohon spa , ak udapat nursing tapi aku reject sebab aku kat form6 .sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. SPA boleh apply sentiasa.. bila ada pengambilan nnt dia amik je dr application yg sedia ada.. x silap sy bulan 6 ni nnt dia bnyk buka penjawatan baru dlm 60k++ kekosongan...better u apply balik or klu da pernah apply, u lanjutkan tempoh permohonan balik..

      Delete
  2. Replies
    1. kalau menetaP lama kt selnagor boleh je..
      u boleh jugak apply SPA

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank